USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинський правозахисник отримав дві нагороди

8 Грудня 2017 08:54
Волинський правозахисник Василь Нагорний отримав дві нагороди: подяку від бійців волинської бригади та відзнаку від президента. Про це він написав на своїй сторінці в мережі.

"В силу обставин не міг отримати особисто, а сьогодні передали, ось ці дві нагороди: подяку від 14 бригади та відзнаку Президента. Обидві нагороди однаково мені дорогі, бо і на одну й на іншу мене подали прості бійці. Значить роблю я таки щось правильно, відстоюючи більше 3 років права військовослужбовців. Звичайно ж це не тільки моя нагорода, але й близьких та друзів. Адже тримаюся я завдяки сім`ї, Olga Nahorna, Tetiana Nahorna, син Саша, яка витримує мою волонтерську діяльність, завдяки партнеру по ГО «Княжий Мир» Irina Adamuk, яка завжди поруч в тяжку хвилину, коли всіх вже посилаєш подалі, і звичайно ж завдяки друзям",- йдеться у дописі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 8 Грудня 2017 15:59
заслужено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus