USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський сапропель хочуть експортувати в ОАЕ

10 Жовтня 2018 08:44
Щоб поспілкуватись з інвестором, завод відвідали перший заступник голови Старовижівської районної державної адміністрації Людмила Хомич та голова районної ради Юрій Кудацький, повідомляє сайт Старовижівської РДА.

Директор ТзОВ «Волиньсапрофос» Едуард Гончаров розповів представникам районної влади, що підприємство застосовує у видобутку сапропелю новітні технології та сучасне обладнання. Це добриво надзвичайно популярне в країнах Близького Сходу. Уже існують домовленості щодо експорту продукції в Об’єднані Арабські Емірати.

Це добриво надзвичайно популярне в країнах Близького Сходу. Уже існують домовленості щодо експорту продукції в Об’єднані Арабські Емірати.

Директор ТзОВ розповів, що крім своєї основної діяльності підприємство займається органічним рослинництвом, зокрема вирощуванням органічної малини. Цьогоріч посадили саджанці на площі близько 4 гектарів і мають намір вирощувати ягоди екстра якості та експортувати їх у країни Європи.

Також на підприємстві запущено лінію з виробництва паливних брикетів, які експортуються в європейські країни.

На заводі працює більше 20 чоловік, робота триває в дві зміни, працівники отримують достойну заробітну плату та відповідні соціальні гарантії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 10 Жовтня 2018 10:07
назад будуть везти пісок, щоб не гнати порожняк. недарма класик писав: за шмат гнилої ковбаси і рідну матір продаси. самому щось вирощувати клепки бракує

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus