USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Волинський університет і військкомат підписали договір про співпрацю

22 Вересня 2021 10:33
У приміщенні факультету історії, політології та національної безпеки відбулася зустріч ректора ВНУ імені Лесі Українки, професора Анатолія Цьося та військового комісара Волинського обласного військового комісаріату, полковника Романа Кулика.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики ВНУ.

Сторони обговорили важливі напрями спільної роботи, адже питання державної безпеки актуальне завжди, а для прикордонної Волині й поготів. Результатом обговорення став підписаний договір про співпрацю.

«Я щиро радію нашому співробітництву, адже це фантастична можливість для наших студентів. Такий формат – це позитив для обох сторін», – зазначив Анатолій Цьось.

Військовий комісар розповів, що наша область – на четвертому місці в Західній Україні з підготовки резервістів. Об’єднавши зусилля, наступного року можна сподіватися на кращий результат: «Наша співпраця може стати прикладом для всіх, бо це вперше. Тут можемо говорити і про стрілецькі дні, і про тренування пунктів управління. Надзвичайно важливо, щоб молоді люди навчилися не лише правильно поводитися зі зброєю, а й надавати першу медичну допомогу».




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Доктор Шацький 33 см Показати IP 23 Вересня 2021 19:46
А мета яка ??? Діяльність обох і так достатньо відригульована законодавством ... Хочуть загорнути корупційні схеми у якісь спільні паперові меморандуми ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus