USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинян навчать, як не стати жертвою злочину

10 Грудня 2010 10:21
Випустити пам’ятку «Як не стати жертвою злочину», - таким було рішення інформаційної ради при УМВС України у Волинській області.

Засідання ради відбулося 9 грудня.

Інформаційна рада вирішила «готувати матеріали для пам’ятки «Як не стати жертвою злочину». Рада буде «опікуватися її виготовленням».

Як інформують в ВГЗ УМВС області, на засіданні «було наголошено на необхідності збільшення публікацій-застережень».

Члени Ради також запропонували проводити спільні рейди у сільській місцевості з метою висвітлення діяльності дільничних інспекторів міліції. Чи пристали правоохоронці на таку пропозицію – не повідомляється.

Зате ще одним рішенням ради було «проведення щомісячних засідань Інформаційної ради».

Довідково:

В засіданні взяли участь заступник начальника УМВС – начальник УКЗ УМВС України у Волинській області полковник міліції Володимир Остапович, начальник ВЗГ УМВС підполковник міліції Микола Корнейко, голова обласної організації Національної спілки журналістів України Михайло Савчак, представники центральних та обласних засобів масової інформації, - кажуть у ВГЗ.

Інформаційна рада при УМВС України у Волинській області створена з метою вдосконалення та зміцнення взаємодії із засобами масової інформації і громадськими об’єднаннями.
Також одним із завдань Інформаційної ради є об’єктивне інформування населення про діяльність органів внутрішніх справ та внутрішніх військ МВС України, формування позитивного іміджу працівників міліції, визначення єдиної інформаційної політики Міністерства внутрішніх справ України, її ефективна реалізація.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Смайл Показати IP 10 Грудня 2010 21:22
Ідея гарна. Але треба і робити щось. У центрі міста (!) на вулиці Горького є давно не діючий фонтан. На ньому щовечора збираються підлітки, розпивають спиртні напої, палять та вихваляються кто де кого пограбував чи що вкрав, щоб купити випивку та спортивний костюм. Моторошно проходити повз них. Невже так тяжко наряду міліції провести профілактичні заходи? Затримати там цю молодь, відкрити очі їх батькам, адже батьки навіть не підозрюють про "чудове" проведення часу їхніми дітками. І безперечно, когось це врятує від слизького кримінального шляху. Дякую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus