USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Волинянка вистрибнула з вікна і залишилась живою

18 Березня 2013 09:16
Із тяжкими травмами потрапила у райлікарню школярка, яка вистрибнула з вікна багатоповерхівки у Ратному.

Про це пише «Волинь-Нова».

Так, у Ратному трапився надзвичайний випадок — школярка викинулась із вікна 4-ого поверху багатоквартирного будинку.

На щастя, дівчина залишилася живою, але отримала тяжкі травми. Карета «швидкої допомоги» привезла її в центральну районну лікарню. Наразі вона знаходиться в обласній дитячій лікарні.

За словами виконуючого обов'язки начальника — начальника слідчого відділення райвідділу УМВС України в області майора міліції Володимира Каноніка, триває розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
мама тінейджера Показати IP 18 Березня 2013 09:35
Підлітки неадекватно реагують на життєві труднощі. З одного боку, вважають себе дорослими і на поради старших відповідають грубістю і зухвальством. А з іншого - перша-ліпша проблема заганяє дітей в глухий кут, вихід з якого, чи то виліт,- тільки у вікно. Добре, що живою залишилася. Життя складне, часом нестерпне,але ж воно ОДНЕ! Шукаймо компромісів, взаєморозуміння, пробачаймо, терпімо, зрештою. Усе налагодиться. Батьки підлітків, будьмо максимально уважними і толерантними до дітей.
ратнівчанка журналісту Показати IP 18 Березня 2013 10:56
а Ви впевнені, що в Ратно єтакі багатоповерхівки,як на фото,яким Ви проілюстрували статю?)
Вова Показати IP 18 Березня 2013 11:42
в ратно є такі будівлі??? чи автор статті повний даун???
нежурналіст до Вова Показати IP 18 Березня 2013 13:06
Хіба обов'язково потрібне фото саме ТОГО будинку? Це ж усе образно, панове...
Лахматий Будун Показати IP 18 Березня 2013 12:18
шкода, що європейський досвід - наявність особистого психолога, ніяк не приживеться і у нас, от я своєчасно звернулась до спеціаліста і все ок. дуже часто нам нікому виговоритись, адже поруги швиденько розтріпаються ще комусь по-секрету, а бувають моменти коли мамі сказати соромно. Хоча через нашу невихованість у нас вистачає розуму сміятись з тих, хто шукає допомоги у фахівців. бережіть здоровя дітки, а ми батьки давайте навчимось слухати своїх дітей і довіряти їм, хай помочі шукають у нас, а не нв вулиці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus