USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Вони живі, але невідомі умови їхнього утримання», – Єрмак про полонених захисників «Азовсталі»

20 Червня 2022 12:42
Захоплені в полон росіянами мужні захисники «Азовсталі», які боронили Маріуполь від російських окупантів, живі. В яких умовах росіяни утримують українських захисників «Азову», невідомо.

Про це заявив керівник Офісу президента Андрій Єрмак в інтерв’ю виданню LB.

"Сьогодні це головне завдання, в тому числі ГУРу. Знаємо, що вони живі. Що стосується умов, це питання теж відстежується. Сказати чітко, в яких вони умовах, ми наразі не можемо. Але ми точно знаємо, що вони живі. ГУР постійно тримає це на контролі, з деякими з них є зв’язок, і процес щодо їх звільнення не зупиняється ні на годину. Я дуже сподіваюсь, що наразі він ввійде в свою активну фазу, і ми почнемо повертати наших героїв до України», – заявив він.

Голова ОПУ наголосив, що звільнення військових з російського полону є головним завданням для влади і ГУР.

Як ми писали, згідно з інформацією російських ЗМІ, російські окупанти вивезли полонених командирів полку «Азов» до Москви.

Читати ще: В руках окупантів перебувають понад 2,5 тисячі бійців з «Азовсталі», – президент

Нагадаємо, бійці «Азова» більше двох місяців тримали оборону Маріуполя і позицій на завод і «Азовсталь». Склали зброю і здалися в російський полон після команди з Києва зберегти особовий склад. У Державній Думі РФ пропонували заборонити обмін полонених бійців «Азова».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus