USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ВООЗ рекомендує носити тканинні маски у місцях скупчень людей

5 Червня 2020 23:18
Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) рекомендувала носіння тканинних масок в регіонах з високими темпами поширення коронавірусу.

Про це заявив генеральний директор ВООЗ Тедрос Адханом Гебреєсус, пише Новое время.

За його словами, ВООЗ рекомендує дотримуватися масочного режиму в громадських місцях, де важко тримати фізичну дистанцію, зокрема, в громадському транспорті, магазинах або в інших людних місцях.

Рекомендація стосується в першу чергу осіб у віці 60 років і старше, з хронічними захворюваннями, якщо неможливо забезпечити фізичне дистанціювання.

При цьому гендиректор ВООЗ нагадав, що маски можуть створювати помилкове відчуття безпеки, змушуючи людей нехтувати такими заходами, як миття рук і фізичне дистанціювання.

«Одні тільки маски не захистять вас від COVID-19. Маски не замінюють фізичне дистанціювання, гігієну рук і інші заходи громадської охорони здоров'я. Маски корисні тільки як частина комплексного підходу», - наголосив Гебреєсус.

ВООЗ рекомендує використовувати тришарові тканинні маски з різних матеріалів:

- внутрішній шар з поглинаючих матеріалів, таких як бавовна;

- середній шар, який діє як фільтр, з нетканого матеріалу поліпропілен;

- зовнішній шар з непоглинаючого матеріалу, такого як поліестер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Червня 2020 23:39
Хай краще порекомендує як вижити з такими зарплатами і пенсіями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus