USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ВООЗ виступила проти паспортів вакцинації

5 Березня 2021 23:17
Всесвітня організація охорони здоров’я виступила проти плану Єврокомісії запровадити цифрові зелені паспорти вакцинації.

Зараз невідомо, скільки тримається імунітет після вакцинації від коронавірусу, заявив директор регіонального європейського бюро ВООЗ Ганс Клюге в інтерв’ю виданню Die Welt, передає Gazeta.ua.

«Ми розуміємо, що уряди стикаються з політичною реальністю», – сказав він.

Заявив, що появи таких паспортів не вдасться уникнути.

«Однак ВООЗ цього не рекомендує», – додав Клюге.

У паспорті мають вказувати дані про вакцинацію від коронавірусу, перебіг Covid-19 та негативні тести на коронавірус. Автори законопроєкту про паспорт вакцинації вважають, що паспорти дозволять скасувати обмеження.

5 березня міністр енергетики та інформаційних технологій Швеції Андерс Ігеман повідомив, що паспорти вакцинації з’являться в країні до літа.

Як повідомлялося раніше, в Європейському Союзі планують до кінця березня представити проект цифрового зеленого паспорту для вакцинованих від коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus