USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ВООЗ закликає світ готуватися до нової пандемії

8 Вересня 2020 07:00
Гендиректор Всесвітньої організації охорони здоров’я Тедрос Гебрейесус заявив, що нинішня пандемія коронавірусу не є останньою, тому світ має завчасно готуватися до нової.

Про це сказано в повідомленні ВООЗ, пише НВ.

«Це не остання пандемія. Історія вчить нас, що спалахи хвороб та пандемії є, по суті, частиною життя. Коли прийде наступна пандемія, світ має бути підготовлений в більшій мірі, ніж він був у цей раз», – сказав він.

За його словами, протягом останніх років «багато країн добилися величезних успіхів в медицині», проте багато «знехтували своїми основними системами суспільної охорони здоров’я, які є основою для реагування на спалахи інфекційних захворювань».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Viking Показати IP 8 Вересня 2020 08:10
Трамп не давай більше грошей цьому лунатіку, він їх все одно прокурює ! Людина в хронічному галюцинозі !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus