USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.93 40.20
  • PLN 9.86 10.00

Ворог атакував безпілотниками Київщину та об'єкти інфраструктури на Одещині

2 Серпня 2023 08:25
Російські окупанти вночі 2 серпня атакували ударними безпілотниками портову і промислову інфраструктури на півдні Одеської області, спалахнули пожежі, пошкоджено елеватор.

Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

«Вночі ворог спрямував ударні БпЛА на південь Одеської області.

Внаслідок атаки на об’єктах портової та промислової інфраструктури регіону виникли пожежі, пошкоджено елеватор. На місці працюють всі відповідні служби», – написав він.

Очільник ОВА також повідомив, що станом на 05:30 даних про постраждалих не надходило.

Сили протиповітряної оборони збили всі ударні безпілотники росіян, які вночі 2 серпня атакували Київ. Загалом знищено понад 10 дронів.

«Попередьно противник застосував баражуючі боєприпаси типу «Shahed». Групи дронів заходили на Київ одночасно з кількох напрямків.

Силами і засобами ППО усі повітряні цілі – понад 10 БпЛА – були своєчасно виявлені та знищені», – інформував начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Очільник КМВА також повідомив, що падіння уламків збитих ворожих дронів зафіксовано в Соломʼянському, Голосіївському і Святошинському районах Києва.

«Є пошкодження нежитлових приміщень та дорожнього покриття. Без серйозних руйнувань та пожеж. Інформація щодо потерпілих відсутня», – розповів Попко.

Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, внаслідок ворожої атаки на столицю та падіння уламків БпЛА в Солом’янському районі пошкоджене нежитлове приміщення, а у Святошинському районі було загоряння дерева.

За словами очільника Києва, інформація про вибух в Голосіївському районі на місці не підтвердилася.

Внаслідок атаки ворожих безпілотників жертв і потерпілих у столиці немає, додав Кличко.

Водночас КМВА повідомляє, що зафіксовано падіння уламків в Голосіївському районі. «Частини дрона впали на дитячий майданчик. В іншому місці району відбулося загоряння нежитлового приміщення. Інформація щодо потерпілих відсутня. Підрозділи ДСНС працюють на місцях», – повідомили в адміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus