USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Воротневі – оновлений клуб

14 Листопада 2019 23:18
У селі Воротнів триває теплова модернізація клубної установи. Капітальний ремонт фасадів клубу здійснюють за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних громад.

Про це повідомили у Підгайцівській ОТГ.

За станом на сьогодні, на нижньому поверсі приміщення замінили старі вікна на металопластикові (вікна верхнього поверху замінимли ще минулими роками). Проводять роботи з утеплення зовнішніх стін мінераловатними плитами, а також відкосів, прорізів, цоколя задля зменшення витрат теплової енергії сільського клубу.
Реалізація заходів з енергозбереження покращить існуючий стан будівлі, підвищить її енергетичну ефективність, забезпечить економію використання паливних ресурсів, створить комфортні умови для культурного розвитку мешканців села Воротнів. А це населення - у понад 800 осіб, з них близько 100 – діти дошкільного та шкільного віку.

Раніше за кошти сільського бюджету територію біля клубу вимостили бруківкою та зробили освітлення, поруч облаштували автостоянку.

На цей проєкт також передбачено співфінансування з бюджету Підгайцівської ОТГ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Любі свині Показати IP 14 Листопада 2019 23:37
Ліплять утеплення на вологу штукатурку? А на другій фото робітник взагалі нужду на утеплітєль справляє:) Щоб довше протрималась.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus