USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Ворожа куля обірвала життя воїна з Іваничівської громади Віталія Дідика

18 Травня 2022 16:18
В результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання куля обірвала життя 27-річного Віталія Миколайовича Дідика з Іваничівської громади.

Віталій народився в селі Мишів, тут виріс та закінчив школу, розповідають на сайті громади.

«Ніколи не пасував перед труднощами, служив у зоні АТО, був у гарячих точках, де велися запеклі бої. Після повномасштабного вторгнення росії на територію України продовжив захищати рідну країну.

В ході виконання бойового завдання був вірний військовій присязі, виявив стійкість і мужність у бою за нашу Батьківщину», – йдеться у дописі.

У загиблого залишились батьки та сестра.

Як пише Конкурент, за попередньою інформацією тіло Героя Віталія Дідика мають привезти сьогодні у м.Луцьк орієнтовно о 17:00. Далі відбудеться перевезення до села Мишів. Селищна рада просить жителів громади створити живий ланцюг, щоб гідно зустріти Героя. Перевезення відбудеться за маршрутом з м. Володимир через с.Бубнів, с.Соснина, с.Менчичі, с.Мишів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Слава Україні Показати IP 18 Травня 2022 16:38
Слава Герою!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus