USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Воскреслий» Бабченко розказав, хто, крім Порошенка, знав про план його «вбивства»

17 Жовтня 2021 15:46
Журналіст Аркадій Бабченко, убивство якого Служба безпеки України інсценізувала 2018 року, розповів, хто був у курсі, що його «застрелять».

Про це він повідомив у інтерв’ю «Главкому».

«В курсі, окрім мене, була дружина, моя та її мама, донька, голова СБУ, тодішній Генпрокурор Юрій Луценко та Петро Порошенко», – сказав журналіст.

Бабченко також зізнався, якби історія повторилася, погодився би піти на все це знову. «На мій погляд, тут немає іншого варіанту», – зауважив він.

Журналіст також розказав, що СБУ виконала перед ним головне зобов’язання – зберегла його життя. А те, що багато хто в Україні вважає цей замах фейком, його не зачіпає.

«Фейк так фейк, мені від цього ні тепло, ні холодно. Я живий, з моєю сім’єю все добре і мені цього достатньо», – підсумував Бабченко.

Аркадій Аркадійович Бабченко народився у 1977 році у Москві. Журналіст та прозаїк. Через репресії та переслідування журналістів переїхав у 2017 році спочатку до Чехії, а того ж року – до України.

Нагадаємо, 29 травня правоохоронці заявили, що 41-річний російський журналіст Аркадій Бабченко смертельно поранений на порозі свого дому в Києві. За фактом убивства журналіста було відкрито кримінальне провадження.

30 травня з’ясувалося, що це була спецоперація СБУ і Бабченко живий. Тоді ж стало відомо, що замовили вбивство журналіста російські спецслужби. Під час проведення спецоперації співробітники спецслужби затримали в Києві організатора вбивства Бориса Германа.

У серпні 2018 року Голосіївський районний суд ухвалив рішення щодо вироку для Бориса Германа у вигляді 4 років і 6 місяців позбавлення волі. У листопаді 2019 року Київський апеляційний суд звільнив Бориса Германа від відбування покарання у в’язниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Я Показати IP 17 Жовтня 2021 17:23
кому цікавий той дурник???????
The Bubochka Показати IP 17 Жовтня 2021 17:47
На його місці мав бути Я. Або чефір
Євросоюз Показати IP 17 Жовтня 2021 18:26
І навіщо те лай###о знову піднімати із забуття?
грицак Показати IP 17 Жовтня 2021 19:12
а как же распиаренные списки будущих жертв фсб и путина? Чем окончилось уголовное дело? Поддержка семипосольщины... Брехня брехнею погоняет! Лишь бы людей стравить и на этом денег срубить и у властной кормушки похрюкать. Кто после этого Бабченко и пиарившие его? Где Юга Луценко? Где Грицаки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus