USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Суд виніс вирок організатору замаху на журналіста Бабченка

1 Вересня 2018 18:08
Підозрюваного в організації замаху на журналіста Аркадія Бабченка Бориса Германа засудили до 4,5 років позбавлення волі.

Про це повідомив голова Служби безпеки України (СБУ) Василь Грицак, передає Радіо Свобода.

За його словами, відповідне рішення Голосіївський районний суд Києва ухвалив 30 серпня, визнавши Германа винним. «Він співпрацює зі слідством, дає дуже цікаві свідчення, які нами в подальшому будуть перевірятися і документуватися», – сказав Грицак.

Раніше голова СБУ вже повідомляв, що підозрюваний у справі про організацію вбивства Бабченка Борис Герман підписав угоду зі слідством. Таку інформацію перед тим поширив і генпрокурор Юрій Луценко.

Нагадаємо, увечері 29 травня повідомили про вбивство російського журналіста Аркадія Бабченка у Києві. 30 травня з'ясувалося, що Аркадій Бабченко насправді живий, а інформація про загибель журналіста була частиною спецоперації СБУ щодо запобігання замаху на нього.

Згодом у Києві було затримано підозрюваного в організації замаху на журналіста – Бориса Германа, якого 31 травня суд взяв під варту на 60 днів. А «виконавець» замаху на Бабченка Олексій Цимбалюк проходить у справі як свідок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus