USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Воїни» привезли на Волинь Кубок України з бойового самбо

28 Листопада 2018 15:58
Більше 50 хлопців з клубів «Воїн» та Pride повернулися додому із Кубком України з бойового самбо, що відбувся у Києві цими вихідними.
Про це повідомляє прес-служба клубу "Воїн".

Поїздка клубу «Воїн» стала можливою завдяки координації Федерацій бойового самбо України та ММА у Волинській області, підтримці Ігоря Палиці та його благодійного фонду «Тільки разом», керівному складу СК «Воїн» та в рамках реалізації проекту «Воїнами не народжуються».

«Воїни» не перестають дивувати своїми перемогами, але це й не дивно, адже підготовка у наших спортсменів на високому рівні. Ми почали готувати їх до участі в змаганнях з бойового самбо ще влітку. Восьмеро наших вихованців побували в жовтні на Чемпіонаті Європи з бойового самбо і хлопці повернулися не з пустими руками: Андрій Місюк, Олександр Робітницький, Юрій Пасич та Назар Юскевич стали чемпіонами! А тепер і Кубок України з бойового самбо у волинян», - розповів про перемоги волинських «воїнів» президент Федерації бойового самбо України у Волинській області Олександр Редько.


До всього ж, на Кубку волинська збірна виборола перше командне місце в номінації «Старші юнаки». Також за волинянами – друге командне місце в номінації «Юнаки» та третє - в номінації «Молодші юнаки».

«Як я і обіцяв на батьківських зборах, які відбулися нещодавно у клубі «Воїн», ми привезли Кубок на Волинь. Крім того, наші хлопці вибороли 8 золотих медалей та кілька бронзових», - зауважив старший тренер клубу «Воїн» Андрій Зінчук.

Так, перше місце за Максимом Малінським, Олександром Горіним, Ярославом Новосадом, Іваном Поремчуком, Максимом Чайковським, Богданом Лабудяком, Іваном Пасичем та Назаром Півтораном. Володарями "бронзи" стали "воїни": Андрій Місюк, Сергій Юзепчук, Вадим Ковальський, Денис Михальчук, Олександр Робітницький, Дмитро Корж, Нікіта Тарасюк і Валерій Ковальський.


За словами тренера клубу Дмитра Василенка, участь в Кубку України з бойового самбо ще раз показала, яким згуртованим та дружелюбним є спортивний колектив «Воїна».

«Для більшості діток ця подорож була першим досвідом поїздки на змагання великою командою. Тепер вони мають незабутні емоції та враження від арени та знають, що таке драйв від змагань... Їх підтримували, за них дружно вболівали десятки одноклубників та товаришів по команді. А смак перемоги - це незабутньо! Безмежна вдячність Ігорю Палиці, Федерації Бойового самбо України у Волинській області та партнерам СК «Воїн», завдяки зусиллям яких діти Волині мають шанс реалізувати свою спортивну мрію», - зауважив тренер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus