USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Впав з 13 поверху: подробиці загибелі чоловіка на будівництві в Луцьку

15 Липня 2020 19:49
Будівництво житлового комплексу на вулиці Рівненській, де напередодні загинув робітник, тимчасово призупинили. Нині робітників на території будівництва немає, йдеться у сюжеті Суспільне Волині.

14 липня під час виконання будівельних робіт у ЖК «Атлант» загинув 43-річний житель Ківерцівського району. Як розповіла речниця поліції області Ольга Бузулук, електромонтажник помер після падіння з 13-го на 12-й поверх. «Медики констатували смерть і зараз розглядають різні версії, опитують всіх учасників події, очевидців», – каже речниця.

Сьогодні роботи на новобудові призупинені. Будівельні крани – не працюють, робітників на об’єкті, де сталася трагедія, немає. Ворота – на замку. У відділі продажу квартир про те, що трапилося, говорити не хочуть.
З керівництвом забудови поспілкуватися журналістам не вдалося, охорона зачинила ворота перед камерою.

Як розповів головний державній інспектор управління Держпраці в області Олександр Курило, комісію з розслідування загибелі робітника створять завтра. Обставини з’ясовуватимуть упродовж 15 днів. Наразі смерть робітника розглядають, як нещасний випадок, пов’язаний з виробництвом. У понеділок, 20 липня, комісія огляне будмайданчик.

Журналісти намагалися зв’язатися з власниками будівлі. Замовник будівництва – компанія «Кристал житло інвест». Її уповноважена особа Наталія Рабомізо розповіла, що не відповідає за будівельні роботи і не знає про загибель робітника. За номером генпідрядника «ГОЛДІС БУД», вказаного на ресурсі «Youcontrol», слухавки не брали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 15 Липня 2020 21:59
Друга смерть на тій будові. Колись хлопець в каналізаційній траншеї загинув. Теж тоді мабуть комісії якісь створювали, обставигни з'ясовували. Чогось думається мені, що в світлі таких подій до цих інспекторів управління Держпраці в області має з дружнім візитом навідатись прокуратура. Люб'язно поцікавитись - як їм працюється, чи умови нормальні, колектив чи дружній, і т.д. Чи взагалі вони розуміють - чим вони займатись мають, за що їм статус держслужбовця дали і зарплату платять. Може сприяння людям яке потрібно, щоб робота веселіше пішла. Щоб результат якийсь видно було. Часом людям небагато потрібно, не про гроші мова. Сказати наприклад "Миколо, давай так - ти почнеш хоч щось робити, з своїх обов'язків, а ми тебе за це на три роки не посадимо". Хто зна - може зачухається там цей умовний інспектор Микола...
777 до 123 Показати IP 16 Липня 2020 03:14
Цілком підтримую. Здається скрізь на держслужбі одні негідники або підлабузники перебувають. Особливо держпраця, яка зовсім по області не займається контролем дотримання чинного трудового законодавства Украіни, особливо буржуями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus