USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Вручили IPhone 11ProMax головному переможцю акції від «Забіяки»*

2 Квітня 2020 19:05
Компанія «Забіяка» вручила приз головному переможцю акції «Купуй сардельки – вигравай IPhone» Віктору Карпуку. У вівторок, 2 квітня, переможець отримав цінний приз – IPhone 11ProMax.

Головний переможець акції від компанії «Забіяка» розповів, що часто купує цю продукцію, бо довіряє компанії, повідомляє Перший.

«Я завжди купую сардельки «Королівські». За місяць купував пачок 5, але код надіслав лише один. Постійно також купую ковбасу. Взагалі, люблю цю продукцію, бо вона перевірена і дуже смачна», – розповів Віктор Карпюк.

«Телефоном обов’язково буду користуватись, нікому продавати точно не буду, бо це мій перший виграш і мені дуже приємно», – додав він.

До слова, за умовами акції, аби отримати цінні подарунки, потрібно було просто придбати будь-яку упаковку сардельок ТМ «Забіяка» чи Фамільної майстерні «Забіяка&Забіяка», знайти на упаковці промостікер з кодом та зареєструвати код на сайті promo.zabijaka.ua. Компанія розігрувала призи впродовж березня. Ігрові приставки поталанило виграти Сергію Гладунцю, Максиму Сакуну, Оксані Карповій та Ірині Боблях.

А володарем головного призу IPhone 11ProMax став Віктор Карпук.

Слідкуйте за сторінкою ТМ «Забіяка» та очікуйте нових акцій!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Тетяна Показати IP 2 Квітня 2020 20:02
Дуже актуальний розіграш. Краще б дали кошти на лікарні
Лучанка до Тетяна Показати IP 2 Квітня 2020 20:46
100% Без IPhone Pro 11 можна прожити, а скільки ж можна на ці кошти засобів захисту для наших медиків. Переможце, подумайте, воно Вам даремно прийшло.
все елементарно до Тетяна Показати IP 26 Квітня 2020 23:05
Іди віддай свої кошти в лікарню , продай щось і віддай , ти ж така добра . Якби тобі подарували, ти б не жалілася . У компанії майже ніколи не буває лишніх грошей, а телефон- бізнес хід , що заохочував покупців купувати продукцію . Одже вони чимось пожертвували заради цього розіграшу .
Віктор Мозоль Показати IP 2 Квітня 2020 20:45
Вітаю переможця!!! Віктор молодчина.
Микола Показати IP 2 Квітня 2020 20:57
Наші лікарі, в такий нелегкий час, елементарного не мають, а ви розігруєте телефони по тисячі доларів. Та купіть на ті гроші маски, щоб, в подальшому, ні ви, ні ваші рідні чи близьки, не заразились(((. Допоможіть медичним працівникам, благаю!!! Бо якщо вони зляжуть, то нам всім ппц;(((((((.
Лучанка Показати IP 2 Квітня 2020 21:05
Господи, подумайте про лікарів, в теперішній час, а не про якісь призи/виграші та набитття своїх карманів
Хвіскал Показати IP 2 Квітня 2020 21:36
І податок з доходів фізичних осіб (18%) сплатили та військовий збір (1,5%) ... виходячи з вартості такого тіліхвона... А ПДВ відшкодували, чи нарахували на продаж? Взяли на замєтку!!!
Патріот Показати IP 2 Квітня 2020 22:36
Ви погляньте на парковку біля обласної,які вони бідні,нещасні.
Лучанин Показати IP 2 Квітня 2020 22:59
Чого так всі розкудахтались? А хто заставляє йти працювати лікарем за такий мізер? Вибачте, але думаю поважаюча себе людина, або та, що є реальним фахівцем такого не зробить. Попривикали там булки просиджувати, а коли сталась така ситуація, то всі проснулися прям! Як я служив на контракті 3 роки, побачив на скільки та система гнила, ще й тебе з'їдає і отуплює за ті копійки, так після контракту звільнився. І зарплата ще й не погана була. Але якщо ви себе поважати не будете, то хтось тим більше!
Бувалий Показати IP 3 Квітня 2020 22:08
Віддай,купи масок. Багато купили масок особисто чи аби написати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus