USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Все роздав»: скандальний митрополит УПЦ МП Павло побідкався через запобіжний захід

2 Квітня 2023 09:08
Скандальний митрополит УПЦ МП Павло Лебідь поскаржився, що йому ніде відбувати «заслання». Нібито в його будинку немає нічого, тому що все «роздав».

«Невеликий будинок, я його продавав – ніхто не купив. Я звідти все роздав, були ліжка, пральні машинки, холодильник, чотири ікони забрав», – заявив колишній намісник Києво-Печерської лаври в коментарі журналісту «Радіо Свобода», коли суд обрав йому запобіжний захід.

Крім того, Паша Мерседес намагався «законно» відмовитися від електронного браслета, який його зобов’язав носити суд. Із зали суду телефонували лікарям, щоб ті підтвердили, що йому здоров’я не дозволяє носити браслет на нозі.

Оскільки незадовільний стан ніг священника не змогли підтвердити ані довідками, ані телефонним дзвінком його лікареві, то трекер був начеплений на праву кісточку.
Шевченківський районний суд визначив опальному митрополиту Української православної церкви Московського патріархату Павлу Лебедю носити електронний браслет протягом усіх 60 днів домашнього арешту.

Нагадаємо, 1 квітня СБУ провела обшук, вручила підзору та викликала на допит скандального намісника лаври митрополита Павла, відомого також у народі як Паша Мерседес. Зустрічати правоохоронців Петро Лебідь вийшов у шарфі від французького бренда Louis Vuitton.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus