USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Вся армия тупая, дебилы просто»: окупанти визнають, що в Україні зазнали поразки, – СБУ

31 Березня 2022 14:04
Служба безпеки України констатує, що російські окупанти визнають потужність української армії та великі втрати зі свого боку.

Про це свідчить, зокрема, ще одна перехоплена СБУ розмова російського окупанта з дружиною, передає УП.

Представник військ агресора розповідає про силу та міць Збройних сил України, зокрема їхньої техніки. Зізнається, що небезпека від українських Сил оборони чигає на них щохвилини.

Читати ще: Дружина окупанта-мародера просить привезти з України ноутбук і костюм. Перехоплена СБУ розмова

«Наша бригада конкретно обоср*лась… Потери есть, раненых много… Тут вся армия тупая, дебилы просто. Вообще мы тут на хрен не нужны… Мы тут не можем выполнять задачи против такого противника», – каже він.

Читати ще: Окупанти в Україні ґвалтують неповнолітніх та їдять собак, – СБУ

«Що ж, такі зізнання приємні, але вони не мають вводити нас в оману. Ворог ще тут і хоче знищити нашу націю! Тому вихід в нас один – боротися до останнього! Захищаємо Україну разом!», – зазначають в СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus