USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«На забій відправляють»: окупанти потроху прозрівають

11 Березня 2022 13:00
СБУ перехопила розмову російських окупантів, яким поставили завдання «взяти» Київ. Один з путінських військових каже, що чекає на ротацію й сподівається, що більше не повернеться до України, передає УНІАН.

«У нас просто мало людей залишилося. Багато загинуло, багато поранених з нашої частини, з нашого батальйону. Але ходять радісні новини: ми в Білорусь скоро поїдемо і будемо там чекати підкріплення – техніку, людей. Я сподіваюся, що нас вже додому відправлять», – ділиться окупант зі своєю дружиною.

Читати ще: «Будете трупами»: українці пояснили окупантам, чому не варто воювати. Відео

За словами російського військового, багато солдатів РФ ліквідовано в Україні. Крім того, вони зазнали значних втрат у техніці.
Дружина окупанта каже, що чула про дуже багатьох російських полонених.

Читати ще: «Соромно носити форму РФ»: загарбник, який здався в полон, під час допиту переодягнувся у весільний костюм

«Тут міномети, «Гради», танки, САУ», – перераховує окупант техніку українських військових.

У ще одній перехопленій розмові, запис якої опублікував радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, окупант радить знайомому не сунутися в Україну:

«Ну чесно, не рвися сюди! На забій відправляють...! Це не Сирія! Тому що тут довбають кожен день! А ми їх не можемо знайти, тому що немає сил і засобів ...!»

Читати ще: «Там 700 трупів, просто м'ясо»: окупант розповів дівчині про втрати на війні з Україною

За його словами, він не витратив жодного патрона: «Тому що противника не видно. Куди х***ти? Безглуздя! Тільки позицію розкриєш».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus