USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Всього одна доза: Канада схвалила вакцину від Johnson і Johnson

6 Березня 2021 12:38
Уряд Канади схвалив використання вакцини від коронавірусу Janssen розробки компанії Johnson і Johnson. Країна уже замовила 10 мільйонів доз препарату.

Радниця Департаменту охорони здоров’я Канади розповіла, що уряд дозволив використовувати вакцину усім людям, старшим за 18 років, пише 24 канал.

За її словами, розглянувши усі дані, відомство встановило наявність переконливих доказів того, що плюси цієї вакцини переважують її потенційні ризики.

«Як з усіма іншими COVID-вакцинами, Департамент охорони здоров’я схвалив вакцину Jansen після незалежного та детального наукового вивчення її безпеки, ефективності та якості».

Канада вже замовила 10 мільйонів доз цієї вакцини й має змогу закупити ще 18 млн. Постачання вакцин здійснюватимуть із підприємств Johnson і Johnson в Європі та США.

Вакцина Johnson і Johnson – це векторна вакцина на основі аденовірусу, яка відрізняється від інших передусім тим, що потрібна одна доза препарату, а не дві. Її можна зберігати у звичайному холодильнику, що полегшує транспортування і поширення препарату.

Попередній договір про постачання вакцини від Johnson і Johnson уклав Євросоюз та США.

Дослідження, в яких взяли участь 44 тисячі людей, показали, що ефективність вакцини Johnson і Johnson становить 66%, тоді як у вакцин Pfizer і Moderna цей показник становить приблизно 95%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Обов'язково Показати IP 6 Березня 2021 14:20
Канадщина вам допоможе.
А до Обов'язково Показати IP 6 Березня 2021 15:20
волиньщина. украінщина -ти в тому- числі хоч щось зробили? попривикали -нехай хтось і усі вам щось винні
Не всі до А Показати IP 6 Березня 2021 21:42
Зробили і роблять. Не всі же,як ти, з дивану жовчю бризгати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus