USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Встигнути до вересня: в укриттях шкіл Володимира роблять ремонт

22 Липня 2022 15:08
У Володимирі тривають ремонтні роботи в укриттях навчальних закладів, щоб учні могли відвідувати уроки очно.

21-го липня міський голова Ігор Пальонка, його заступник Ярослав Матвійчук, начальниця Гуманітарного управління Оксана Бігун та начальниця відділу освіти Гуманітарного управління Наталія Митошоп проінспектували роботи у деяких школах та закладах позашкільної освіти, пише БУГ.

В укриттях проводять світло, облаштовують каналізацію, належну вентиляцію, забезпечують подвійний вихід, де немає, встановлять металеві двері. Після чого штукатурять та фарбують стіни, вкладатимуть бруківку на підлозі. Варто зазначити, що укриття у школах досить просторі, там поставлять парти і навіть достатньо місця для проведення уроків фізкультури.
«Ми облаштовуємо укриття відповідно до вимог, які нам ставлять відповідні служби і нормативні документи, щоб розпочати навчальний рік очно. Темпи робіт нас задовільняють. Я переконаний, що діти зможуть піти на навчання 1 вересня», – зазначив Ігор Пальонка.

Авансові платежі підрядникам уже перерахували, проте казначейство ще перевіряє і затримує кошти. Тож поки підрядна організація виконує роботи наперед.

«Розпочали підготовку до нового навчального року. На сьогодні однією з умов для очного навчання є наявність укриття. Ми працюємо над тим, щоб наші діти навчалися тільки очно та здобували якісну освіту в усіх закладах середньої освіти міста», – додала Оксана Бігун.

Окрім шкіл укриття також облаштовують і в закладах позашкільної освіти, щоб діти могли розвивати свої творчі та спортивні навички.

«В укриттях будуть встановлені і санвузли, також проводяться роботи по вентилюванню приміщення, надіємось відповідні роботи будуть завершені найближчим часом», – додав Ярослав Матвійчук.

Нагадаємо, на роботи по облаштуванню укриттів у навчальних закладах Володимира виділили близько 7 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олексій Показати IP 22 Липня 2022 15:28
Бомбосховище і укриття це різні речі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus