USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Жінкам після 40 – обстежуватися щорічно. У лікарні Володимира запрацював сучасний мамограф

5 Травня 2022 17:52
У Володимир-Волинському територіальному медичному об'єднанні – нове обладнання. У відремонтованому кабінеті мамографії, відкриття якого відбулося 3 травня, віднині можна буде пройти обстеження на новому мамографі.

Про це повідомляє офіційний сайт Володимира.

Нова універсальна цифрова рентгенівська мамографічна система з робочою станцією лікаря і плоскопанельним детектором має високий коефіцієнт квантового перетворення. Це дає можливість отримувати якісні і контрастні зображення за мінімальної дози опромінення.

Як повідомила директорка ТМО Тетяна Ващук, медики давно мали потребу у придбанні мамографа, адже своєчасна діагностика допомагає вчасно виявити хвороби молочної залози, в тому числі рак.

«Після 40 років таке обстеження показане жінкам щорічно. За наявності направлення у пацієнтки від сімейного лікаря воно буде безкоштовним», – зазначила Тетяна Ващук.

Міський голова Володимира Ігор Пальонка наголосив: попри війну, територіальне об’єднання все ж триматиме курс на оновлення, адже це необхідно для підвищення комфорту як пацієнтів, так і лікарів.

«Війна внесла корективи у звичне життя кожного з нас. Та все ж вважаю, що міцне здоров’я – запорука щасливого життя, тож маємо постійно дбати про нього», – наголосив очільник громади.

Кабінет працюватиме щоденно, з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 14:15 за попереднім записом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus