USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Втік у важкий для країни час»: волиняни обурені виїздом за кордон начальника відділу Волиньради

2 Квітня 2022 12:23
Начальник відділу комунального майна Волинської обласної ради Михайло Імберовський виїхав за кордон за кілька днів до російського вторгнення, і досі він так й не повернувся. Більше того, заява на відпустку, яку нібито він написав, ймовірно, підроблена.

У підпорядкуванні Імберовського перебуває більше сотні комунальних (тобто тих, які належать громаді області) закладів. Серед них – лікарні, освітні, оздоровчі заклади тощо, які приймають переселенців, допомагають в забезпеченні обороноздатності країни.

Також подив викликає не лише поведінка посадовця-втікача, який під час війни відсиджується за кордоном та не опікується долею стратегічно важливих закладів, але й позиція голови облради, який погодив таку тривалу відпустку у вкрай важкий для країни час.

Читати ще: Звільнили начальника відділу Волиньради, який виїхав за кордон

Однозначні в своїй оцінці і волиняни, які залишили сотні обурених коментарів в соцмережах. Вони різко засуджують дії посадовця, який залишив роботу під час війни, та звертають увагу голови Волиньради Григорія Недопада на цю ситуацію.

Ось лише деякі з них:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Ветеран Показати IP 2 Квітня 2022 13:53
Чекаємо у понеділок наказу голови обласної ради про звільненя Імберовського з посади за прогули. Люди гинуть за Україну, а ВОНО втекло, та ще й на зарплату держчиновника розраховує. Ганьба!!!!
Мирна Показати IP 2 Квітня 2022 13:56
Гнати в шию таких керівників треба. Замість того щоб воювати разом зі своєю громадою він відсиджується за кордоном. Та він будучи при посаді тільки себе опікував ,але ні вякому разі не людей.
санітар Показати IP 2 Квітня 2022 14:02
Ігор Палиця розбереться з цими штопаними *андонами. Я в цьому не сумніваюсь.
Га? до санітар Показати IP 2 Квітня 2022 18:47
А хто з ним розбереться?
Волиняни Показати IP 2 Квітня 2022 14:22
Прийшов на роботу - почав із встановлення торгових кіосків по Луцьку ! Почалася війна - втік за кордон ! Ото і все, шо зробив для Волині пунцовий державний управлінець з присягою державного службовця ! Тепер чекаємо на реакцію влади ! На пренгір !
Народна прокуратура до Волиняни Показати IP 2 Квітня 2022 16:28
Не кидай гімн..о на вентилятор. Він ніякого відношення до державної служби і присяги держслужбовця не має. Це чиновник місцевого самоврядування - обласної ради. Трохи почитай розумну літературу, а то лиш в Тік-Токах сидиш видно. Стосовно кіосків. Чим займався Імберовський раніше? Торгував хот-догами у власних кіосках. Прийшов на посаду - зайнявся тими ж кіосками, тільки вже чужими. На чому розумівся, тим і займався. І призначили його, бо був у відповідній партії.
Green Показати IP 2 Квітня 2022 15:10
Призначити нового, а цей нехай іде лісом, або за "карабльом"!
Звіробій! Показати IP 2 Квітня 2022 16:42
Впевнений, замість призначать чиновника, а не людину, яка б хотіла працювати. Мені здається все у бажанні, якщо воно буде, всього можна навчитися і бути хорошим фахівцем.
Пропоную Показати IP 2 Квітня 2022 16:53
Журналістам перевірити всіх депутатів (навіть з посвідченями ато) де вони зараз, всіх державних службовців де вони, всіх майданих активістів, а також відомих луцьких бізнесменів , буде багато цікавого
ЗМІ Показати IP 2 Квітня 2022 17:55
А хто це сміття просуває? Як і з чиєю допомогою воно порапило в списки депутатів, як отримало "хлібну" посаду в обласній раді? Тим паче, що за ним - шлейф вчинків, несумісних з його посадою і з статусом депутата? Хто і коли буде чистити це сміття?
Просто Показати IP 2 Квітня 2022 19:48
А де коментарі?
Слава Богу та всім л Показати IP 4 Квітня 2022 08:57
Які ті волиняни дивні люди мяко кажучи....дядечко бачив десь що вони обурені і то ж нормально зберегти своє життя та й ніколи не було місцеві люди здравомислячими доброзичливими...тому й біда така зараз ...
Слідчий Показати IP 4 Квітня 2022 09:40
Рука-руку миє. Україна для них дійна корова ,за рахунок різних схем наживалися і будуть наживатися( Приїде з відпустки пред'явить що захворів за кордоном і там лікувався,все як завжди надіюсь що на його звернуть увагу відповідні органи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus