USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вулиці Нововолинська потопають у болоті

12 Грудня 2017 19:29
Мешканці низки вулиць у Нововолинську скаржаться на непрохідне болота на дорозі. Кажуть, навіть у центрі міста немає тротуарів, - йдеться у матеріалі «Радару».

Зокрема, потопає у багні вулиця Космонавтів, а на вулиці Чехова суцільний екстрим, запевняє Ольга Вовчук. На Парковій, кажуть місцеві, така ж ситуація. Ні пройти, ні проїхати.

– На Марка Вовчка те саме!– повідомляє Сергій Войтович.

"Мешкаю на вулиці Полуботка. Там жахіття! Із хати за молоком дитині вийти нереально. Інколи прошу сусідку, щоб принесла, як іде з роботи, бо як вийдеш на вулицю, то аж нерви беруть. Немає мови вже, щоб більш-менш бути чистим. З дитиною на візку вийти погуляти неможливо, візок грузне у багнюці", – обурюється Іванка Шипук.

– Таке страхіття у всіх районах міста. Навіть у центрі Нововолинська немає звичайних тротуарів. На вулиці Зеленій таке болото, що жах, а це ж центр! То що говорити про околиці.

Хоча вже два роки платиться податок на нерухомість, який іде в бюджет міста. Але цей податок, видно, йде не за призначенням, а на оплату великих премій чиновникам наприкінці року, – міркує Тетяна Богдан.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
АНАТОЛЬ_ Показати IP 12 Грудня 2017 19:38
Можна подумати шо тільки в одному тому Новіку така багнюка. По всій Україні так по маленьких містечках районних та по селах. Завжди так було, так є, та завжди так і буде, брати мої! І нічого тута не поробиш!
*** Показати IP 12 Грудня 2017 21:00
В Луцьку є вулиці ще гірші .
Дід Показати IP 12 Грудня 2017 21:41
Зате навпроти міської ради встановлена центральна Йолка міста яка пишніша за київську.
****** Показати IP 13 Грудня 2017 15:40
І годинник за 85 тис. грн. Ну дуже потрібна річ для міста((((((((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus