USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вулицю Балакірєва в Луцьку відремонтують майже за 2 млн

30 Липня 2022 22:06
У Луцьку планують відремонтувати вулицю Балакірєва (мікрорайон Дубнівський).

Торги на поточний ремонт оголосив на сайті державних закупівель Prozorro департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 4 серпня. Аукціон розпочнеться 5 серпня.

Вартість поточного ремонту (аварійно-відновлювальних робіт) вулиці Балакірєва в Луцьку оцінили в 1,98 мільйона гривень.

Згідно з технічною специфікацією, роботи включатимуть перекладання горловин цегляних колодязів, улаштування вирівнювального шару щебнем і бітумною емульсією, улаштування тонкошарового покриття з литих емульсійно-мінеральних сумішей, планування узбіч, виправлення профілю щебеневих основ, улаштування підстильних і вирівнювальних шарів основи із щебню, укладання щебеневих покриттів або основ із напівпросочуванням бітумом, улаштування дорожніх корит та одношарових основ, укріплення узбіччя щебенево-піщаною сумішшю.

Поточний ремонт вулиці Балакірєва в Луцьку мають закінчити до 31 грудня цього року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме три роки.

Нагадаємо, поточний ремонт дороги запланували також у селі Милушин Луцької міської територіальної громади. Відремонтувати хочуть вулицю Хутірську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Генплан Показати IP 31 Липня 2022 15:25
Мешкаю на Дубнівському масиві. Поруч Підгайці, де дороги як мінімумк не тльки асфальтовані, але бруківкою все викладено. А у нашій місцині всі дороги грунтові. Якби цеглу з кінотеатра 'Комсомолець' не привезли 20 машин за свій рахунок, то в болоті і далі б їздили..
Петро до Генплан Показати IP 1 Серпня 2022 11:19
Яке відношення має Підгаєцька ТГ до Луцької? Різні громади, очільники і кошториси з витратами.. (зате знаєм хто "розібрав комсомолець")
Хто в танку до Петро Показати IP 1 Серпня 2022 13:03
Мова про те, що умовне "село" знаходить гроші на дороги і благоустрій своєї територіїї і виглядає як "лялечка", а в умовному "місті" замість доріг - багнюка і болото !
Мирослава Показати IP 4 Жовтня 2022 11:00
Гляньте на Прилуцьку вулицю (Дубнівська)- там ні дороги ні напрямку, розмита дощами дорога і ями по коліно!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus