USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вулицю у Ковелі ремонтуватимуть три роки

15 Березня 2019 19:20
У Ковелі капітально ремонтують вулицю Мічуріна. Ремонт з реконструкції дорожнього полотна та влаштування тротуарів розділили на три роки.

Про це йдеться на сайті Ковельської міськради.

Нині на вулиці Мічуріна активно працює бригада майстрів, готують основу для вкладання бруківки – засипають пісок, щебінь, вирівнюють, усе згідно технологічного процесу.

Заступник Ковельського міського голови Андрій Товстига запевнив, що у нинішньому році буде здійснено будівництво першої черги – від вулиці Театральної до прибудинкових територій, та другої — до дитсадка №3.

На ці потреби у міському бюджеті передбачено — 1 мільйон 420 тисяч гривень.

У 2020 році роботи на цьому об’єкті продовжать.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юлія Показати IP 15 Березня 2019 23:14
А коли міст зроблять, в народі "висячий", коли відремонтують вулицю О.Тимошенка, а ще Фестивальну, через яку зробили об'їзд, вона й так була розбита, а тепер вантажівки розбили її так, що це вже не дорога, це катакомби. Окрема тема, це державні органи в Ковелі, куди не зайдеш звідусіль хамство, навіть у новостворених ЦНАП.
Патріот АТО Показати IP 16 Березня 2019 07:28
Відмивання людських грошей.І що робити 3 роки довжина вулиці 150 метрів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus