USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Підрядники розпродують щебінь для ремонту автодороги «Жовква ‒ Ковель», ‒ ЗМІ

19 Травня 2015 22:12
До активістів «Дорожній Контроль Захід» зателефонував голова громадської ради при Червоноградському МВ Володимир Ткачик та повідомив, що у селі Доброчин Сокальського району Львівської області намагаються продати 20-тонну вантажівку «під зав’язку» завантажену щебенем, який призначений для будівництва автодороги Р-15. Про це інформує Kowel.ua.

По прибуттю на місце журналісти та активісти побачили, що поряд з вантажівкою знаходиться авто-екскаватор, який розвантажує вантаж покупцю на ділянці розпочатого будівництва, - йдеться на сайті Львівські новини.

Власник будівництва пояснив, що водій вантажівки, мабуть, заблудився і хотів розвернутися саме на його будівництві та зав’яз. Після цього власник почав твердити, що він уже купив щебінь на одній із червоноградських будівельних фірм.

Автотранспорт належить ТОВ «Автомагістраль», яке і здійснює ремонт горезвісної частини дороги.

На місце викликали слідчо-оперативну групу, яка склала акт огляду місця події, вилучили «липову» накладну та вантажівку зі щебенем.

Як розповідає офіційний сайт ДК «Захід», згодом прибув керівник львівської філії ТОВ «Автомагістраль» Володимир Краснопьоров, який сказав, що цей щебінь до ТОВ «Автомагістраль» не має стосунку. У підсумку він почав нецензурно лаятися та погрожувати застрелити журналіста, з приводу чого написали відповідну заяву про злочин працівникам міліції.

Нагадаємо, що цю трасу обіцяли відремонтувати до кінця травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 19 Травня 2015 22:21
Це мєрзость. Це реально мєрзость.
Анатоль_ до Анонім Показати IP 19 Травня 2015 22:29
Усе що не робиться, то до кращого. Нам треба стиснути зуби та терпіти, терпіти та терпіти!
Григорій до Анатоль_ Показати IP 19 Травня 2015 23:16
А я то думаю, звідки в аферистів взявся термін "терпила". "Нам треба стиснути зуби та терпіти, терпіти та терпіти!" Вас не разбудит чести клич. К чему стадам дары свободы? Их должно резать или стричь. Наследство их из рода в роды Ярмо с гремушками да бич.
Полковник Кольт до Анонім Показати IP 19 Травня 2015 22:51
Це українські реалії...
ух до Полковник Кольт Показати IP 20 Травня 2015 00:00
Они бы не были украинцами - если бы не продавали щебень! Пипец новость - в стране все распродают, от президента и кабинета министров до простого смертного, из-за того и к власти рвутся, чтобы что-то продать. Наивен тот кто думает, что у власти стоят люди, болеющие за судьбу страны. В 2016 году заканчивается действие Закона о продаже земель, вот тогда и посмотрим. Интересно земли с людьми будут покупать или без?
Земля, я небо Показати IP 20 Травня 2015 08:52
Українці вільні люди...Ми не по землі будемо ходити, а як птахи вільні в повітрі літати... (землю всю порозпродують і т.д.)
Дмитро Показати IP 20 Травня 2015 09:35
Кожен на кожному кроці хоче надурити, зекономити, замутити, приховати - з метою отримання подальшої винагороди. А що ви хотіли - Дитина родиться - дай взятку, йде в дитсадок - дай взятку, йде в школу - дай взятку, йде у ніверситет - дай взятку, йде на роботу - дай взятку, даже місце на кладовищі - і то за взятку дають!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus