USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Вулицю в Любомлі відремонтують за майже 15 млн

3 Червня 2021 22:24
Капітальний ремонт запланований на вулиці Української армії на ділянці від вулиці Прикордонників до вулиці Пилипа Орлика в Любомлі Волинської області.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосила на платформі Prozorro Любомльська міська рада. Тендерні пропозиції прийматимуть до 5 червня, а аукціон розпочинається 7 червня.

Очікувана вартість робіт становить 14 705 585 гривень.

Капітальний ремонт вулиці Української армії включатиме підготовчі роботи, зокрема розбирання старого покриття, очищення водопропускних труб, видалення зелених насаджень, корчування пнів, ущільнення ґрунту, влаштування нового дорожнього одягу, підсилення його, улаштування з’їздів, розливання бітуму, улаштування тротуарів, планування та влаштування ґрунтового узбіччя, ремонт наявної зливової мережі, укладання безнапiрних розтрубних труб із полівінілхлорида, встановлення дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки, встановлення перильного та бар’єрного огородження.

Усі роботи мають закінчитися до 31 грудня 2023 року. Гарантійний термін на об’єкт становитиме 10 років.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Богдан Показати IP 4 Червня 2021 23:49
Це дуже добре, але в м. Любомль є набагато гірші дороги які потребують капітального ремонту. Наприклад вул. Загородня, Молодіжна і ін.
Тетяна Показати IP 5 Червня 2021 08:50
А коли врешті решт завершиться ремонт дороги і тротуарів на вулиці Прикордонників?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus