USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У волинському місті за 4 млн відремонтують вулицю

27 Липня 2023 22:27
Капітальний ремонт проїжджої частини вулиці запланували в місті Любомль. Там відремонтують вулицю Незалежності – на ділянці від провулку Незалежності до вулиці Прикордонників.

Тендер на роботи на сайті держзакупівель оголосила Любомльська міська рада. Пропозиції учасників приймають до 28 липня.

Очікувана вартість капітального ремонту проїжджої частини вулиці Незалежності в Любомлі становить 4,251 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, роботи включатимуть розбирання покриттів, бортових каменів, перекладання горловин цегляних колодязів, перемощування бруківки, підсилення дорожнього одягу, улаштування нового дорожнього одягу з гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, укріплення узбіччя, облаштування тротуарів тощо.

Ремонт мають завершити до 1 грудня 2023 року.

Нагадаємо, протягом року в Луцьку планують відремонтувати кільцеву розв’язку проспектів Президента Грушевського – Василя Мойсея, вулиць Яровиця – Винниченка – Стрілецька. На роботи спрямують понад 16 мільйонів гривень.

Також у Волинській області запланували провести капітальний ремонт автомобільної дороги місцевого значення загального користування О030210 /Т 03-02/ – Марʼянівка – Борочиче – Бужани. Відремонтують ділянку дороги від 4,6 до 10,2 кілометра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus