USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Вулицю в селі біля Луцька впорядкують за 5 млн

17 Червня 2023 15:32
Поточний ремонт запланували в селі Боголюби Луцької громади. Аварійно-відновлювальні роботи там проведуть на вулиці Сонячна.

Торги на роботи на сайті держзакупівель оголосив департамент ЖКГ Луцької міської ради. Пропозиції учасників приймають до 20 червня. Аукціон розпочнеться 21 червня.

Очікувана вартість ремонту – 5,3 мільйона гривень.

Роботи на вулиці Сонячна в Боголюбах включатимуть улаштування дорожніх корит напівкоритного профілю з застосуванням автогрейдерів, улаштування покриття з щебенево-піщаної суміші оптимального гранулометричного складу, улаштування покриттів із гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей, укріплення узбіччя щебенево-піщаною сумішшю.

Поточний ремонт у Боголюбах мають закінчити до 15 листопада 2023 року.

Гарантія на виконані роботи становитиме три роки.

Нагадаємо, в селі Боголюби Луцької громади цього року запланували теж відремонтувати вулицю Молодіжну.

Як ми писали, в селах Луцької громади проведуть низку ремонтів доріг. Планують оновити покриття, наприклад, на вулицях у Княгининку, Дачному, Зміїнці та Прилуцькому, а також у селах Дачне та Кульчин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus