USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Вулицю в селі біля Луцька зроблять за майже 15 млн

2 Липня 2023 20:46
У селі Підгайці Луцького району до кінця року планують відремонтувати вулицю Шкільну. На роботи спрямують майже 15 мільйонів гривень.

Тендер на капітальний ремонт на сайті держзакупівель оголосила Підгайцівська сільська рада.

Очікувана вартість робіт – 14,866 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, капітальний ремонт вулиці Шкільної в Підгайцях включатиме холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, розбирання покриттів проїзної частини та тротуарів, ремонт окремих ділянок цегляних горловин оглядових каналізаційних колодязів, улаштування дорожнього корита, влаштування водовідвідних споруд, укріплення узбіч асфальтогранулятором, облаштування нового дорожнього одягу, улаштування тротуарів із бруківки, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, встановлення металевого бар’єрного огородження, облаштування вуличного освітлення тощо.

Роботи мають закінчити до 30 грудня цього року.

Нагадаємо, в селі Боголюби Луцької громади проведуть поточний ремонт вулиці Сонячної. На роботи спрямують понад п’ять мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus