USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вусенко пригрозила надіслати лист в ВР, який уже відправила міськрада

6 Червня 2017 19:24
Екс-секретар Юлія Вусенко заявила, що має намір надіслати до ВР лист щодо призначення виборів Луцького міського голови, який насправді уже поданий на розгляд Комітету. Про це на своїй сторінці в мережі написав виконувач обов'язків міського голови Ігор Поліщук.

"Не поновлена на посаді секретаря Юлія Вусенко розповідає, що завтра підпише та надішле лист про призначення виборів міського голови до Верховної Ради. Цікаво, яким чином?", - йдеться у дописі.

Зі слів Ігоря Поліщука, лист щодо призначення виборів міського голови вже надіслали, він знаходиться на розгляді Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування ВРУ.

"Сподіваюся, що вже завтра відповідний Комітет прийме рішення про якнайшвидше призначення позачергових виборів Луцького міського голови", - наголосив виконувач обов'язків міського голови.



Нагадаємо, під стінами Луцької міської ради сьогодні, 6 червня, зібралися поліція та спецпризначенці. Зі слів правоохоронців, їх викликали з метою охорони громадського порядку. Серед них були не лише патрульні, але й бійці Корпусу оперативно-раптової дії в повній амуніції. Усі вони, здається, чекали на екс-секретаря. Сама ж Юлія Вусенко заявила, що поліцію викликала її мама. Мовляв, її батьки проходили повз міської ради і побачили молодиків.

«Вони зупинились, мама спитала: «хлопці, що ви тут робите?». А вони кажуть – підтримати Вусенко приїхали. Вона дістала телефон та викликала поліцію».

Тим часом, виконувач обов’язків міського голови Ігор Поліщук під час брифінгу вибачився перед лучанами, поліцейськими та журналістами за дії своєї колеги по депутатському корпусу Юлії Вусенко, яка прийшла сьогодні під міську раду, аби продемонструвати, що має право повернутися на посаду секретаря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ганьба Показати IP 6 Червня 2017 19:44
один каже про тимчасову адміністрацію, якої не буває. інша буде писати лист, який вже написали. Дилетанти і все.
123 до ганьба Показати IP 6 Червня 2017 20:55
мама хохотала
Анонім до ганьба Показати IP 7 Червня 2017 11:06
щось я не знайшов, де йдеться про тимчасову адміністрацію
Роман Показати IP 6 Червня 2017 21:33
Ну і морда у вусатої...........
Анонім Показати IP 7 Червня 2017 11:07
а печатку гусиня із КОРДом збирається захоплювати ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus