USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ви випробовуєте моє терпіння?» – Пустовіт відчитав головного лікаря

26 Червня 2018 12:04
Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт висловив невдоволення роботою головного лікаря комунального закладу «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги №3» Віктора Максимюка, оскільки той не перечитує документи, які надсилають.

Про це йшлося 26 червня під час оперативної наради у міській раді.

«Віктор Борисович, от ви мене випробовуєте чи моє терпіння? Чи навмисне перевіряєте мою уважність та пильність? Ви підписуєте документ, який іде виконувачу повноважень міського голови, ви читаєте їх чи ні? Тоді прийдете до мене в кабінет і разом будемо читати ту «білібірду», яку ви мені підписуєте», - звернувся до головного лікаря Григорій Пустовіт.

Та додав: «Шановні керівники, я вас дуже всіх прошу…у нас всі великі керівники, всі настільки втомлені, настільки перепрацьовані, що ніхто не хоче читати – я не говорю про всіх, просто мене переповнюють емоції. Був період, коли доводилося фактично кожен другий документ виправляти. Але коли керівник направляє документ, не читаючи його, бо він довіряє підлеглим... Контролюйте й перевіряйте, у вас немає в обов’язках такого поняття, як довіра, у вас в обов’язках – контроль, перевірка. І ви повинні читати, що підписуєте. Мені просто соромно за вас, Віктор Борисович. У нас буде окрема розмова з вами».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Доктар Шацький 33 см Показати IP 26 Червня 2018 13:38
Цього монжна іп*ти ... А решта зась - попадешь зразу 6 клізм зах....чать .....
sms Показати IP 26 Червня 2018 13:42
А *білібірду* показати читачам слабо?
777 Показати IP 26 Червня 2018 15:28
А сидор не выпробует ничего? Или духневич? Очково однако...
Таня Показати IP 26 Червня 2018 20:57
Несправедливо! Є більш глобальні проблеми в нашій медицині. Ви краще запитайте за який кошт Духнєвич вибудувала свої маєтки, де взялися квартири та цілий автомобільний парк!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus