USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Вибоїни на волинських дорогах залатають за понад 28 млн

30 Травня 2020 21:48
На послуги з поточного дрібного ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення Волинської області – ремонт дорожнього покриття емульсійно-мінеральними сумішами – протягом року спрямують понад 28 мільйонів гривень.

Відкриті торги для пошуку підрядника 25 травня оголосило Державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області». Тендерні пропозиції прийматимуть до 25 червня, а аукціон, своєю чергою, має розпочатися 31 липня.

Очікувана вартість робіт становить 28 640 205 гривень.

Ремонт дорожнього покриття емульсійно-мінеральними сумішами доріг області включатиме ліквідацію вибоїн, улаштування чорнощебеневих покриттів методом напівпросочування, улаштування вирівнювального шару щебнем та бітумною емульсією, влаштування вирівнювального шару з литої емусійно-мінеральної суміші тонкошарового дорожнього покриття, влаштування нижнього шару одиничної поверхневої обробки з одним розсипом щебню, влаштування верхнього шару одиночної поверхневої обробки з одним розсипом щебню та планування узбіч автогрейдером.

Усі ці послуги мають надаватися до 1 червня наступного року.

Нагадаємо, на обслуговування наземних видів транспорту на території Волинської області цього року скерують близько 14 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кітаєц Показати IP 30 Травня 2020 22:46
У нас за поганий ремонт поганих начальників у асфальт вкидають. Для крепості.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus