USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Дороги Волині: «не гірше, як торік». На краще грошей немає

24 Березня 2015 12:01
На ремонт волинських доріг планують виділити додатково 4 мільйони гривень, аби утримувати шляхи в належному стані.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови облдержадміністрації 23 березня.

Ще в січні під час однієї з нарад, директор департаменту туризму та інфраструктури Іван Мирка звітував, що на утримання і ремонт доріг загального користування на 2015 рік передбачили всього 144 мільйони гривень, з яких понад 30 мільйонів – борги попередніх років. А в Службі автомобільних доріг вже розпланували 90 мільйонів гривень, за які й виконуватиметься ремонт доріг.

Власне, у 2014 році з держбюджету на ремонт доріг виділили майже 95 мільйонів гривень субвенцій. Однак на 2015 рік таких субвенцій не передбачено. Крім того, як раніше повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у 2015 році в Україні не будуть будувати нові автомобільні дороги та залізничні шляхи. До слова, дорожні роботи і торік на Волині фінансувалися не густо. А самим працівникам дорожньої галузі по кілька місяців боргували зарплату.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, під час наради повідомив, що дав доручення фінансистам збільшити фінансування на дороги цього року на 4 мільйони. Мовляв, шляхи треба утримувати «на рівні, не гірше, ніж минулого року».

Однак нині волиняни скаржаться на відмову перевізників їздити волинськими дорогами. Адже неналежний стан доріг на Волині призвів до того, що перевізники відмовляються дотримуватися договору й ставити на маршрутний рейс автобуси. У зв’язку з цим, мешканці сіл Рожищенського району добраються в райцентр із труднощами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинь Показати IP 24 Березня 2015 13:26
Якщо дорогами будуть займатися такі казнокради. як настін та мирка, то нам нормальних доріг не бачити ще сто років. Династія розкрадальників дорожних грошей настіна хоче царювати як янукович, не менше. Старий настін накрав мільйони і зі страху був паралізований, помер в муках, що не всі гроші загріб. Його славні традиції продовжує настін микола, працює в облавтодорі з батькового благословіння. Фірма настіна миколи регулярно виграє тендери облавтодора на субпідрядні роботи. І ніхто не хоче повернути накрадені мільйони династією настіна. Чекають ТРЕТЬОГО МАЙДАНУ !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus