USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Вибухи та руйнування на Кримському мосту: впав проліт, рух зупинено

17 Липня 2023 08:27
Так званий глава окупованого РФ Криму Сергій Аксьонов повідомив, що на Кримському мосту сталася надзвичайна подія, у зв'язку з чим рух там зупинено. Російські ТГ-канали повідомляють, що на мосту впав проліт.

Про це стало відомо з дописів Аксьонова у Telegram, російських Telegram-каналів Baza та Astra, передає УП.

«На Кримському мосту зупинено рух: сталася надзвичайна подія в районі 145-ї опори з боку Краснодарського краю. Працюють правоохоронні органи і всі відповідальні служби. Проговорив із міністром транспорту РФ Віталієм Геннадійовичем Савельєвим, вживають заходів для відновлення ситуації. Підтримуємо зв'язок із колегами з Краснодарського краю», – написав Аксьонов.

Водночас Baza пише, що на Кримському мосту впав проліт, унаслідок чого загинули щонайменше дві людини і ще одна постраждала.
Astra з посиланням на місцевих жителів також підтверджує падіння прольоту на Кримському мосту.
«Перед цим було чутно щонайменше два вибухи», – пише канал.

Аксьонов закликав кримчан утриматися від поїздок через міст та «в цілях безпеки обирати альтернативний сухопутний маршрут».
Згодом ТГ-канал Shot опублікував фото наслідків вибуху на Кримському мосту.
Губернатор Краснодарського краю РФ Веніамін Кондратьєв також закликав мешканців регіону утриматися від поїздок через Кримський міст.

Для поїздки на півострів він пропонує обирати «альтернативний маршрут» через окуповані українські території.

Тим часом міністерство транспорту РФ запевняє, що опори Кримського мосту не зруйновані, натомість пошкоджено начебто лише дорожнє полотно на прольотах мосту.

Через руйнування прольоту Кримського мосту зупинено роботу поромної переправи між окупованим півостровом та Краснодарським краєм РФ, також тимчасово зупинено рух поїздів мостом.

Згодом так званий глава Криму Сергій Аксьонов заявив, що рух залізничного транспорту через Керченську протоку буде відновлено до 09:00, а дані щодо роботи поромного сполучення буде уточнено також до 09:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Правда Показати IP 17 Липня 2023 09:09
Це все "бойові" дельфіни,які готують терористи-виродки.Просто не туди запливли...
Старий вояк Показати IP 17 Липня 2023 10:10
Вода камінь точить ...
Анонім Показати IP 17 Липня 2023 11:39
Розвалюється гнила російська імперія

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus