USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Кримський міст не запрацює повністю до вересня 2023 року, – розвідка Британії

9 Листопада 2022 18:54
Зусилля Росії щодо ремонту Кримського мосту тривають, але навряд чи його повністю введуть в експлуатацію принаймні до вересня 2023 року.

Про це йдеться в розвідувальному огляді Міноборони Британії у середу, повідомляє Європейська правда.

8 листопада автомобільний міст мали закрити, щоб можна було перемістити та встановити на ньому нову 64-метрову секцію. Для заміни пошкоджених ділянок дороги знадобиться ще три секції, зазначають у зведенні.

Хоча кримські чиновники стверджували, що ці додаткові секції буде встановлено до 20 грудня, у звіті, наданому президенту Путіну, було зазначено, що роботи на іншій проїжджій частині призведуть до переривання дорожнього руху до березня 2023 року.

Згідно з контрактом, заміну пошкодженого залізничного мосту мають завершити до вересня 2023 року, утім віцепрем'єр Росії заявив, що терміни ремонту буде скорочено. Хоча одна колія відкрита, рух залізничного транспорту залишається обмеженим. Ремонтні роботи будуть сильно залежати від погодних умов протягом зимових місяців.

«Атака на Кримський міст порушила російське матеріально-технічне постачання до Криму та півдня України, зменшивши здатність Росії переміщати військову техніку та війська в цей район залізницею чи автошляхом. Пошкодження мосту, нещодавня атака на Чорноморський флот у Севастополі та ймовірний відхід із Херсона ускладнюють здатність російського уряду малювати картину військового успіху», – заявляє британська розвідка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus