USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Вигравши першу половину, СНУ поступився дніпровцям у студентській лізі. Фоторепортаж

14 Травня 2019 17:54
Вигравши перші дві чверті, команда Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки в підсумку поступилася дніпровському НМетАУ – 85:95.

Матч фінального етапу Студентської баскетбольної ліги України відбувся 14 травня у спорткомплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Так, у групі А фінального етапу сезону серед команд чоловіків, окрім команди СНУ, грають команди ЗНТУ (Запоріжжя), КНТЕУ (Київ) та НМетАУ (Дніпро). Саме з дніпровцями господарям довелося сьогодні розпочинати фінальний етап.

Перші очки у матчі закинули господарі майданчика – постарався Шевчук, який згодом ще раз закинув з середньої дистанції. Завдяки «трьосі» від Прозапаса лучани заволоділи перевагою в п’ять очок, однак швидко її розтринькали, дозволивши гостям навіть вийти вперед. Вже згодом дальній від Прозапаса знову вивів лучан вперед, також здалеку влучив і Шевчук, однак гості відповіли тим же. Відзначимо, що у ці хвилини на майданчику була рівна гра, що й свідчив рахунок на табло. Завдяки ендванам від Коцька та Шевчука, а також дальньому від Мельничука СНУ знову вийшов вперед, щоправда гостям вдалося скоротити перевагу лучан – 28:25.
У другій десятихвилинці на майданчику фактично відбувалося те саме, що і в першому – команди обмінювалися результативними діями, однак мінімальною перевагою володіла команда СНУ. Відзначимо у цій чверті дальні влучання від Дейни, Коцька та Прозапаса. А «трьоха» з сиреною від Коцька змусила підірватися з місць присутніх вболівальників, адже завдяки його очкам на велику перерву СНУ пішов, хоча й з невеликою, але перевагою – 51:48.

Після відпочинку на майданчику між командами знову точилася рівна гра – ніхто не хотів відпускати суперника. Лише наприкінці чверті дніпряни зуміли вирватися вперед на п’ять очок, повторивши подвиг Коцька наприкінці другої чверті – три з сиреною, що дозволило їм мати п’ять очок переваги перед фінальною десятихвилинкою – 68:73.
У фінальній чверті лучани поступилися лише п’ятьма очками, однак загальний рахунок зустрічі був на користь дніпровського НМетАУ – 85:95.

Найрезультативнішим гравцем у лучан став Максим Дейна, в активі якого 20 очок, також варто відзначити й дабл-дабл Володимира Шевчука – 15 очок та 11 підбирань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus