USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Вихованців Ковельської колонії перевірили на ВІЛ. ФОТО

4 Грудня 2012 11:35
Діагностику на ВІЛ-інфекцію вихованців колонії нещодавно здійснили у Ковельській виховній колонії. Хоча неповнолітнім проводиться комплексний медогляд, деякі з них виявили бажання додатково перевіритися за допомогою експрес-тестів.

Про це пише Проковель.

Так, до Ковельської виховної колонії в рамках профілактичної програми діагностики ВІЛ-інфекції в установах виконання покарань області організували виїзд.

Так, Всеукраїнська благодійна організація «Всеукраїнська мережа Людей, які живуть з ВІЛ» передала управлінню ДПтС України у Волинській області швидкі тести для визначення антитіл на ВІЛ у засуджених та осіб, узятих під варту у рамках проекту «Розбудова стійкої системи комплексних недуг з профілактики ВІЛ, лікування, догляду та підтримку для уразливих груп населення та людей, які живуть з ВІЛ».

Захід відбувся не лише з метою діагностики, а й ціллю навчити персонал користуватися експрес-тестами. Соціальний працівник обласної організації «Шанс» Оксана Троцюк провела діагностику. Досвід проведення даного тестування перейняла лаборант колонії з багатолітнім стажем Тамара Андрощук, котра висловила свої позитивні враження від сучасної методики та ефективності діагностування ВІЛ-інфекції.

Перед проведенням тесту необхідно було заповнити картку клієнта, а також власним підписом засвідчити згоду про участь у профілактичній програмі. Соціальним працівником було проведене перед- та післятестове консультування засуджених. Вихованці сміливо трималися під час тестування і вже через 20 хвилин кожен дізнався про свій результат – він для всіх виявився втішним.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
D Показати IP 4 Грудня 2012 14:12
Гарні фото, дзеркалка?
NANO Показати IP 4 Грудня 2012 16:57
Соціальний працівник обласної організації «Шанс» Оксана Ткачук. Такої в БФ "Шанс" немає. Є Оксана Троцюк. Виправте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus