USD 40.20 40.70
  • USD 40.20 40.70
  • EUR 40.40 40.75
  • PLN 10.20 10.35

Викинув недопалок і заснув: під Луцьком чоловік ледь не загинув у пожежі

19 Березня 2022 20:47
Поліцейські офіцери надали першу медичну допомогу волинянину, який отримав значні опіки, й ліквідували пожежу поблизу Підгайців.

Про це повідомила поліція Волинської області.

Сьогодні до поліцейських офіцерів Підгайцівської громади звернулися місцеві мешканці й повідомили, що неподалік населеного пункту виявили чоловіка, який зазнав серйозних опіків. Правоохоронці прибули на вказане місце раніше швидкої допомоги, не розгубилися й негайно розпочали надавати потерпілому первинну медичну допомогу.

Завдяки оперативним та професійним діям чоловіка вдалося врятувати від неминучої смерті. Далі – його передали медикам й госпіталізували до лікарні.

Власними силами ПОГи спільно з небайдужими громадянами погасили пожежу.

Як з‘ясувалося, чоловік постраждав з власної необережності: він викинув непогашений недопалок на траву й заснув. Трава загорілася і сплячий волинянин отримав серйозні ушкодження. На щастя, його вчасно побачили односельці, звернулися у необхідні служби і чоловіка вдалося врятувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Світлана Показати IP 20 Березня 2022 16:57
Нема вже Ігоря...ніякого недопалка там не було...він ніколи не курив....18 справив день народження..19 похмелився...сьогодні помер...60% обгорів...хтось підпалив це все ...а він випивший на горі задрімав...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus