USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Пожежа у центрі Луцька: 91-річна жінка рятувалася від вогню в шафі

3 Серпня 2018 09:49
2 серпня о 20:07 до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в 9-ти поверховому житловому будинку на вулиці Лесі Українки, 67, що знаходиться в самому центрі міста Луцька, повідомили у прес-службі ДСНС у Волинській області.

За викликом через 3 хвилини прибула чергова варта частини спеціальної пожежної техніки Управління ДСНС у Волинській області, включились в апарати на стисненому повітрі і в складі ланки газодимозахисників вирушли в осередок пожежі – вогонь господарював у квартирі на 2-у поверсі.

За свідченням мешканців будинку, в квартирі проживала 91-річна бабуся, тому всі зусилля рятувальників були спрямовані на її пошук. Господарку помешкання, пенсіонерку Ганну І. вдалось віднайти в шафі, куди вона сховалась від диму та вогню. Рятувальники винесли потерпілу на вулицю, передали медикам і каретою “швидкої” пенсіонерку госпіталізували до міської лікарні для надання допомоги.

Для гасіння пожежі вогнеборці застосували спеціальний пожежний ствол, щоб мінімізувати збитки від пролитої води на першому поверсі і о 20:18 пожежа була ліквідована.

Ймовірною причиною лиха стало необережне поводження з вогнем мешканців верхніх поверхів – хтось кинув недопалок, який потрапив на балкон і спричинив пожежу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus