USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Вимагав порно та шантажував: житель Рівненщини розбещував неповнолітніх волинянок

14 Червня 2021 14:00
Волинські кіберполіцейські припинили незаконну діяльність мешканця Рівненщини, який здійснював інтелектуальне розбещення неповнолітніх та розповсюджував світлини з елементами порнографії.

Про це інформує пресслужба волинської поліції.

Поліцейські встановили, що чоловік у соціальних мережах підшукував неповнолітніх дівчат з Волинської та Рівненської областей та спілкувався з ними через месенджери. Під час листування фігурант здійснював інтелектуальне розбещення малолітніх осіб, спонукав та вимагав створення порнографічного контенту за їхньою участю. Зловмисник шантажував неповнолітніх, окрім цього, він надсилав фото своїх статевих органів та відеозаписи порнографічного характеру, завантажені з мережі.

Працівники кіберполіції провели два санкціоновані обшуки за місцем проживання та місцем роботи зловмисника. Зокрема, у мобільному телефоні фігуранта виявлено листування з 10 неповнолітніми дівчатами.

Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
юрій миколайович Показати IP 15 Червня 2021 21:36
та відрізати йому член тай все яке там слідство.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus