USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Вирізали з салону авто: волинянка потрапила у моторошну аварію в Рівному

15 Лютого 2020 12:12
У Рівному в автопригоду потрапила волинянка. Наразі дівчина перебуває в реанімації.

Про це інформує ГУНП у Рівненській області.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Чорновола обласного центру Рівненщини надійшло до поліції вчора, 14 лютого, о 14:06.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 22-річний рівнянин, водій автомобіля ВАЗ-2101, в’їхав у придорожнє дерево.

Унаслідок автопригоди кермувальника та 19-річну пасажирку, жительку Волинської області, затисло у салоні, звідки їх деблокували рятувальники. Нині потерпілі – у реанімації.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження у водія відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння та встановлюються усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Правоохоронці звертаються до громадян: якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо вказаної ДТП (стали свідком чи маєте запис відеореєстратора) – одразу повідомляйте до поліції за номером телефону 096-76-96-476 або «102».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Психопланетарій, Лип Показати IP 15 Лютого 2020 12:41
П"янство це порок, дуже тяжка хвороба - алкоголізм, це щось на зразок СНІДу. Це як ВІЛ-інфіковані люди. Носять, носят заразу і не лікуються, хоча про свою хворобу знають. Ось так само і алкоголіки. Хоч один з них лікарю сказав, що вживає спиртне кожного дня чи через день, чи хоч два або три рази у тиждень, що він хворий, а де там. Тільки одне може сказати алкоголік: "я не п"ю", і тут же піде та нап"ється, бо жити не може без горілки. А тому 88% злочинів та ДТП в Україні трапляються якраз людьми, які перебували в стані сп"яніння або після вживання наркотиків.
Вах до Психопланетарій, Лип Показати IP 15 Лютого 2020 17:48
Дивна агресія на"пющих"...таке враження шо закодірувався і тепер така агресія на оточуючих людей!!! Не всі хто вживає алкоголь одразу біжить сідати за кермо і створювати проблеми!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus