USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Виробників обласного центру об’єднають у бренд «Купуй луцьке»

24 Лютого 2021 22:14
У Луцькій територіальній громаді впровадять проект, що дістав назву «Купуй луцьке». Його суть полягає в об’єднанні місцевих виробників одним брендом, який пропагуватимуть у торгівельних мережах та супермаркетах обласного центру.

Про це сьогодні, 24 лютого, під час пленарного засідання чергової 7-ї сесії Луцької міської ради розповів директор департаменту економічної політики Борис Смаль.

Зі слів посадовця, проект із символічною назвою «Купуй луцьке» - на стадії активного впровадження. Його розробкою та введенням у дію займається один із підрозділів департаменту економіки Луцької міської ради.

Суть проекту в тому, що луцьких виробників об’єднають в одному бренді. Його пропонуватимуть у великих торгівельних мережах Луцька.

«Процедура передбачала аналіз та висновок антимонопольного комітету, ми його отримали. Немає жодних заперечень щодо порушень антимонопольного законодавства, тож ми цей проект будемо активно впроваджувати. Вже відбулися зібрання з представниками найбільших торговельних мереж, під час якого обговорювали меморандум про таку співпрацю і це буде реалізовано», - наголосив Борис Смаль.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентсво Волинські Новини повідомляло про те, що у лютому 2021 року Президент України підписав закон, відповідно до якого інвестори, які готові вкладати в Україну великі кошти, отримають державну турботу у вигляді «інвестиційної няні». Таким чином, у Луцьку прогнозують наплив інвестиційних пропозицій у галузі переробки сміття із Німеччини та Австрії, оскільки такі зміни у законі є цікавими крупним підприємствам, що виготовляють відповідне обладнання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нострадамус Показати IP 25 Лютого 2021 10:23
Маразм. Вертаемося до натурального господарства. А чому не купуй вироблене на проспектi молодi?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus