USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Вийти на групу, яка катувала заручників у Заборолі, допомогли випадкові свідки

20 Березня 2018 11:29
Луцький міськрайонний суд обрав міру покарання для зловмисників, які утримували заручників поблизу Луцька. Так, трьох чоловіків залишили під вартою ще на 60 діб, одного – відпустили під домашній арешт. На групу правоохоронці вийшли завдяки пересічним лучанам.

«Правоохоронців вивели на злочинців випадкові свідки одного з викрадень, яке відбулося у Луцьку напередодні. Люди з вікна багатоповерхівки побачили, як група осіб жорстоко б’є чоловіка і повідомили про це у поліцію. Силовики по гарячих слідах вийшли на викрадачів», - йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».



Зараз потерпілі перебувають на лікуванні. Один з них у стані середньої тяжкості, шпиталізований до відділення нейрохірургії.

Нагадаємо, 19 березня стало відомо, що четверо звинувачених утримували двох мешканців Луцька в підвалі у селі Забороль Луцького району, вимагаючи у них передати у власність автомобіль, квартиру, 5000 доларів США та «ферму біткоїнів». Правоохоронці з’ясували, що правопорушники причетні також до вчинення щодо потерпілих розбійного нападу, вимагання, а також незаконного заволодіння транспортним засобом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СПЕЦОПЕРАЦІЯ ПІД ЛУЦЬКОМ: ЗВІЛЬНИЛИ ЗАРУЧНИКІВ, ЯКИХ КАТУВАЛИ 2 ДНІ

Група чоловіків, серед яких є раніше судимі, викрадали у Луцьку криптовалютників по черзі.

За матеріалами слідства, одного з потерпілих схопили у власному будинку, іншого - полонили на вулиці. Людей били молотком, битами та залізними трубами. Напівживих бранців завезли у село Забороль Луцького району і замкнули у підвалі.

Викрадачі вимагали, щоб жертви переписали на них свої квартири, а також віддали машини, готівку і ферму біткойнів, за допомогою якої потерпілі добували криптовалюту.



«Полонених криптовалютників тримали в заручниках добу. Увесь цей час їх продовжували катувати. Люди, які проживають біля будинку, що став тюрмою для двох чоловіків, кажуть, що не бачили нічого підозрілого і не чули криків про допомогу», - розповіла прес-секретар Волинської обласної прокуратури Наталія Мурахевич.

У ході операції зі звільнення заручників силовики затримали чотирьох, злочинців серед яких є рецидивісти. Ще двоє підозрюваних у викраденні людей поки залишаються на волі, їх розшукує поліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
місцева Показати IP 20 Березня 2018 11:39
мінти коли ви будете охороняти. продажні с***. ганьба
Вася Інтелігент до місцева Показати IP 24 Березня 2018 18:39
Я перепрошую,просто цікаво знати...Хто такі "мінти"???
Вася Інтелігент до місцева Показати IP 24 Березня 2018 18:42
Місцеві так не спілкуються...Щось ви обманюєте,шановна...Чи місцева,типу з Волині...На мешканку райцентру,ви не зовсім схожі...
Голова СР с. Заборол Показати IP 20 Березня 2018 12:09
Брєд сивої кобили!!! СБУ, поліція і всі хто з цим пов'язані кришували нарко-баронів! Помітивши що ті не виходять на зв'язок, швиденько їх відстежили! Простих дядів, які десь там чуть криптовалютою займаються звільняв би спецназ і брони техніка... А коли мати долю, то чому б і ні?
ВВ до Голова СР с. Заборол Показати IP 20 Березня 2018 12:43
До чого ця вонь в цій темі?
Педро до ВВ Показати IP 20 Березня 2018 15:45
От і я думаю - для чого ти сюди приліз?
Вася Інтелігент до Педро Показати IP 24 Березня 2018 18:35
Педро...тебе зачекалась твоя Хуаніта...іди займайся звичними справами - кричи на Хуаніту,д*пу почеши...А рот не відкривай,з нього неприємно пахне...
Вася Інтелігент до Голова СР с. Заборол Показати IP 24 Березня 2018 18:45
Та ви "знаток",шановний...Ай Голова...Алюмінева...
Я. Показати IP 21 Березня 2018 15:35
цим 2 тєрпічам поставили мєнтікі ультиматум 1.або вони говорять цей брєд про ферму біткоїнів2.або кришування їхнього наркотрафіку закінчилось і їх закривають по307 усіх частинах.Ну і звичайно такі чорти вибрали перший варіант.реально шкода хлопців хотіли зробити добре для усіх(відбити тягу до варки і продажу наркотиків) але все як завжди.....наша поліція як завжди ще й згвалтування малоліток приписали.....
Вася Інтелігент до Я. Показати IP 24 Березня 2018 18:38
Соромлюсь запитати,ви де так "наблатикались" святий отче?
Вася Інтелігент до Я. Показати IP 24 Березня 2018 18:50
Я прикро вражений,ваша примітивна думка осоромлює моє право називатись людиною...Адже й ви - людина...Нехай,навіть,чисто фізіологічно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus