USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вже п'ятеро батьків заявили про те, що рівненська стоматологиня била їхніх дітей

17 Лютого 2021 19:46
Рівненські правоохоронці відкрили вже п’ять кримінальних проваджень щодо стоматологині Інни Кравчук, яку звинувачують у застосуванні сили до дітей. Сама дантистка свою провину заперечує та не працює зі слідством.

Про це повідомила пресслужба поліції Рівненщини.

Окрім двох заяв, які надійшли раніше, до правоохоронців звернулися ще троє батьків.

12 лютого до поліції надійшла письмова заява 28-річного рівнянина, в якій йдеться, що під час візиту до стоматолога у серпні 2020 року лікарка спричинила його на той час трирічній доньці тілесні ушкодження та психологічну травму.

Аналогічне звернення надійшло 15 лютого й від іншого 28-річного жителя Рівного. Чоловік зазначив, що його син отримав тілесні ушкодження під час прийому стоматологинею у червні минулого року.

Крім того, днями з письмовою заявою звернулась 28-річна жителька Рівненського району. Вона повідомила, що пів року тому дитячий стоматолог у приватній клініці на вулиці Пушкіна нанесла тілесні ушкодження її шестирічній доньці.

Двоє із цих батьків звернулися до правоохоронців, оскільки впізнали своїх дітей на відео з камер спостережень, які оприлюднили у соцмережах.

Зазначається, що під час спілкування із лікаркою остання своєї вини не визнавала та запевняла, що тілесні ушкодження нікому не наносила. Наразі на будь-який зв’язок жінка не виходить, а її адвокат показів від імені клієнтки поки не дає.

Досудові розслідування тривають. Всі обставини скоєних кримінальних правопорушень встановлюються.

Нагадаємо, 9 лютого Рівненська місцева прокуратура повідомила про відкриття за ст. 140 КК кримінального провадження щодо неналежного виконання професійних обов’язків медиком, що спричинило тяжкі наслідки неповнолітньому.

У повідомленні йшлося про те, що з відповідною заявою до поліції звернулася мешканка Рівного. За словами жінки, 4 лютого в одній зі стоматологічних клінік лікарка неналежно виконала свої професійні обов’язки, чим спричинила гнійне ураження ротової порожнини її шестирічній доньці.

Крім того, у соцмережах почали з’являтися дописи матерів, які заявляли про неналежну поведінку дантистки. Журналісти одного із рівненських телеканалів з’ясували, що раніше Інну Кравчук уже звільняли з клініки через скарги пацієнтів. Водночас сама дантистка свою провину заперечує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus