USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Я не кошатник, не собачник»: блогер Антон Птушкін презентував у Луцьку свій фільм

10 Квітня 2024 18:05
Показував фільм і спілкувався з глядачами: в Луцьку побував блогер Антон Птушкін. Він презентував документальну картину «Ми, наші улюбленці та війна». Це стрічка про тварин, яких вдалося врятувати волонтерам.

Антон дивився фільм разом із лучанами в кінотеатрі MULTIPLEX, ідеться в сюжеті «12 Каналу».

«По-перше, я не професійний режисер. Це важливо розуміти. Я людина з YouTube. Ви мене знаєте здебільшого з YouTube. І те, що ви зараз побачите, дуже умовно можна назвати документальним фільмом, – розповів Антон Птушкін. – Це, напевно, шостий-сьомий мій перегляд. Але в компанії подивитися кіно – це неймовірні емоції».

Фільм «Ми, наші улюбленці та війна» – це історії тварин під час війни, як люди рятують тварин, а тварини – людей, історії волонтерів, зоолюбів, звичайних власників тварин. Серед них – історія кицьки Глорії з Бородянки і, звісно ж, історія пса Патрона.

«Я розумію, що все ж таки це кіно не стільки про тварин, скільки, напевно, про людей. І я думаю, що не помилився з вибором, бо насправді для мене це фільм про людяність», – наголосив Антон Птушкін.
Читати ще: Режисерка з Луцька зняла фільм про українських дітей, які через війну сьогодні змушені вкрай швидко дорослішати

Режисер додав, що тему вибрали таку, аби привернути увагу західного світу.

«Я не кошатник, не собачник. Чесно скажу, що цю тему ми підняли через те, що дуже хотілося би достукатися саме до західної аудиторії. Зрозуміло, що основний клич треба робити туди. Мені здалося: якщо я зроблю фільм про тварин, то люди захочуть його подивитися, а там уже можна буде сказати про Україну», – звернув увагу Антон Птушкін.

Після показу він поспілкувався з публікою та відповів на низку запитань від глядачів. Розповів, що багато матеріалу не увійшло до фінальної версії фільму.

Автор повідомив, що після показу в кінотеатрах фільм «Ми, наші улюбленці та війна» можна буде побачити в інтернеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus