USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Я – щасливчик, - звільнений з полону волинянин

12 Січня 2018 07:20
«Звикаю до мирного життя і домашньої їжі», – каже волинський боєць Володимир Гізун. Чоловік два тижні як повернувся з полону сепаратистів, інформує Волинська регіональна дирекція НТУ.

Живе у селі Любохини Старовижівського району. Повернення додому на новорічні свята стало найбільшим подарунком, каже Володимир Гізун. І додає – бувши бранцем увесь час молився до святого Миколая Чудотворця. «Я – щасливчик, – каже Володимир, бо в офіційні списки на звільнення не втрапив, але зараз – вдома».


Як повідомлялося раніше, 27 грудня звільнили бійця родом з Ковеля Артема Віндюка. Про звільнення Володимира Гізуна із полону стало відомо в останню хвилину, адже волинянина не було у списках бійців на обмін. Загалом 73 українських бійці звільнили у рамках великого обміну полоненими. Своєю чергою, українська сторона передала бойовикам 233 полонених.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus