USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Я жодним чином не захищаю чоловіка», – речниця поліції прокоментувала смертельну ДТП у Луцьку

29 Вересня 2020 14:45
У поліції підтвердили те, що речниця ГУНП у Волинській області була учасницею смертельної ДТП у Луцьку.

Про це йшлося 29 вересня під час брифінгу в Головному управлінні Національної поліції у Волинській області.

Нагадаємо, у результаті аварії на перехресті вулиць Потебні-Гнідавської 27 вересня загинула 47-річна жінка. ДТП трапилася після 22-ї години. Зіткнулися Volkswagen Passat та Infiniti. 47-річна пасажирка Volkswagen Passat померла в кареті швидкої допомоги, інша пасажирка легковика, лучанка 1981 року народження, з діагнозом закритий перелом кісток тазу госпіталізована в травматологічне відділення лікарні. Поліція підтвердила, що один з водіїв був п’яний. Як кажуть очевидці, саме водій білого Infiniti – винуватець ДТП.

Згодом стало відомо, що за кермом автомобіля Infiniti був п’яний чоловік речниці поліції Волині Роман Бузулук. Відкрито кримінальне провадження за ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Читайте також: 120 км/год і відмова здавати кров на алкоголь: повідомили деталі смертельної ДТП у Луцьку

Керівник слідчого управління Олександр Климовський підтвердив те, що речниця поліції Ольга Бузулук була учасницею ДТП. Вчора, 28 вересня, вона була допитана, її свідчення лягли в основу провадження.

«Ми не ставимо акцент на пасажирах, а ставимо акцент на водіях. Для неї без наслідків це не минеться, будуть прийняті відповідні рішення», – наголосив Олександр Климовський.
Він додав, що в Ольги Бузулук – нетяжкі тілесні ушкодження, зараз вона перебуває на лікарняному. Її не відсторонили від виконання обов’язків прессекретаря поліції.

Як повідомила в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Ольга Бузулук, вона справді була в автомобілі, яким у стані сп’яніння керував її чоловік. Окрім того, він рухався зі значним перевищенням швидкості, однак, як зазначає пані Ольга, вона не могла вплинути на його протиправні дії.

«Наступного ж дня я надала правдиві свідчення з приводу аварії і всіляко сприяю слідству в розслідуванні причин ДТП та жодним чином не захищаю чоловіка.

Я завжди була, є і буду на боці Закону, тому що репутація органу, де працюю, і моя особиста репутація є для мене пріоритетом.

Ніколи не сприйму того факту, що мій чоловік керував нетверезим і що це стало однією з причин цієї летальної аварії. Морально мені зараз дуже тяжко. Висловлюю щирі співчуття рідним загиблої, розумію, яка це непоправна втрата для них.

Прошу представників медіа не спекулювати на моєму сімейному житті та відділяти особисте від професійного», – зазначила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 35
* Показати IP 29 Вересня 2020 14:53
Репутація... Немає вже твоєї репутації, як і колег, про яких все частіше на думку спадає вислів "перевертні в погонах". Недавно, бачив, фасад оновили в ГУНП, поблизу ЦУМа. Чому? 7 років же було видно "шрами", хочете, щоб люди забули ті події?. Дарма. Дограєтеся, що народ нагадає, як то стояти на колінах і каятися
ФАНАТ Показати IP 29 Вересня 2020 14:55
Олічка - ЗАЙЧІК!!! Все тільки починається!!! Не бережете ви себе - а якби стовп ян недавно!!! Привіт від фанклубу волинської поліції!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Активіст Показати IP 29 Вересня 2020 15:09
Вона ЩЕ речниця? Певно теж була буха на момент аварії, тому і втікла. Отакі на Україні поліцаї.
Ваван Показати IP 29 Вересня 2020 15:13
А-ха-ха-ха-ха-ха-ха! Дякую! Порадувала! Давно вже так не сміявся!
Анонім Показати IP 29 Вересня 2020 15:14
Погони і посада - їх захистять від усього. Оця безкарність і породжує безлад і корупцію.. Чого слідство веде не ДБР? Чого пані втічка з автомобіля ще не відсторонена від служби? Чи все замажуть , заладять і буде винен той, у кого немає ні посади ні погонів?
Анонім Показати IP 29 Вересня 2020 15:16
Інфініті в декларацію теж не могла внести? Чи на чужій вишивала?
лучанин Показати IP 29 Вересня 2020 15:16
це конфлікт інтересів
лучанка Показати IP 29 Вересня 2020 15:22
А коли сідала з п"яним у машину, теж була на "боці Закону"? Чому не попередила правопорушення, чому не зателефонувала до поліції про п"яного водія? А зараз викручується.По суті, вона являється пасивною співвинуватицею ДТП, хай це визнає і звільниться з поліції, якщо така правильна і їй дорога " честь мундира."
ВАСЯ до лучанка Показати IP 29 Вересня 2020 16:20
треба було дзвонити 102!, і так Бузулук скрила злочин!!
турист Показати IP 29 Вересня 2020 16:20
Пізно завершували свій трагічний "вояж" (о десятій вечора). Очевидно, десь разом бухали. Не могло ж так бути, що чоловік наливав себе алкоголем, а Ольга стояла в тамбурі і чекала свого милого. А якщо і разом сиділи за столом, то хіба не можна було якось впливати? Наприклад, забрати ключі від авто. Чи повідомити в поліцію, яка б на виклик речниці зреагувала б миттєво? Були десятки варіантів виходу з цієї ситуації, але речниця вибрала пізнє каяття... Сподівалась: авось, пройде, пронесе. Наслідки нічних розваг сумні для всіх учасників.
Читач Показати IP 29 Вересня 2020 16:42
Ну що Бог побачив страждання людей яким заподіяли зла сім’я Бузулук. Наркотики, вибивання неіснуючих боргів, привласнення чужого майна зокрема даного Інфініті. Краще б Розказала всю правду, а не як завжди побігати по кабінетах і все справу закрито. А чому СБУ не розповідає про постійних клієнтів ?
Дзвоніть на 102 до " Показати IP 29 Вересня 2020 17:06
СБУ не мають права розкривати таємницю слідства. То що робиться в СБУ знають тільки самі працівники СБУ, їх клієнти та Господь Бог, який їм суддя.
Народна прокуратура Показати IP 29 Вересня 2020 17:17
До Анонім. ДБР розслідує провадження, де фігурують працівники правоохоронних органів. Чоловік Бузулук правоохоронець? Тоді до чого це Ваше дебільне запитання? І що, речник - це якась визначна правоохоронна посада? Це звичайна "голова, що говорить". Усі такі правильні, що аж бісить! Сильно ви впливаєте на своїх чоловіків-дружин?
Дбр до Народна прокуратура Показати IP 29 Вересня 2020 20:12
В даному випадку, то має бути підслідність дбр, оскільки фактичнл матиме місце конфлікт інтересів, що в подальшому поставить під сумнів усі здобуті докази, що значно утруднить судовий процес та прийняття справедливого рішення
Лучанин Показати IP 29 Вересня 2020 17:24
Думали, що пронесе. Типу, ну це ж з іншими буває, "пересічними", а ми не такі. Мабуть, якось так. Погано, коли той хто слідкує за правилами, сам їх і порушує. А ці правила життєво важливі...
дідо Показати IP 29 Вересня 2020 17:36
Якщо не розведеться - означає говорить неправду і не шкодує. Він також возив її дітей нетверезий із перевищенням.
Анонім Показати IP 29 Вересня 2020 19:31
Наскрізь прогнила, корумпована краіна, дебільний менталітет, брехня і лицемірство всюди і на всіх рівнях.До цивілізаціі ще, як до неба по драбинці.
Анонім Показати IP 29 Вересня 2020 20:02
Була за кермом, їздила на цій машині, не бачила, шо він не адекват?????? Чому не сісти самій за кермо????? Знаєш свого чоловіка! Чоловік залишився без дружини, діти без мами. А тебе Нахер з посади!!!!
55 Показати IP 29 Вересня 2020 20:08
Говорити можна багато, проте, у даному випадку пані Бузулук не лише не зупинила п'яного чоловіка, а й сама сіла з ним в автомобіль. Один з варіантів, розраховували, що якщо зупинить поліція, то все зійде з рук, оскільки речницю знають всі, і всі знають, що вона безпосередньо наближена до керівництва, що само по - собі надзвичайно багато значить. То не просто рупор поліції, то людина, яка вжожа у владні кабінети. Шкода, і то дуже, що загинула людина.
Адвокат Фейкин Показати IP 29 Вересня 2020 20:37
Выбери меня! Я отмажу.
Юра Рабон до Адвокат Фейкин Показати IP 6 Жовтня 2020 15:58
Вже Чікіренду найняли, всьо на мазі
Гіднюкам Показати IP 29 Вересня 2020 22:32
На яку годину везти шини під УМВС? Поки не звільнять співучасницю злочину.
007 до Гіднюкам Показати IP 29 Вересня 2020 23:39
Справедливість буде тільки тоді коли її виженуть без права займання даної посади , хай вертається в свій Любомль , а того донецького посадити на років 10 . Тільки тоді буде справедливість і по закону !!!!
Сусідка до 007 Показати IP 30 Вересня 2020 13:15
Ой, як згадаю як той Рома зверхньо ставився до західняків, коли в 2010-му сюди приїхав до Олі свататись. У Львові принципово говорив російською, хамив людям, ревнував Олю до кожного її знайого, нападав на її друзів. То ше треба вміти так себе вести в гостях! І дома то був домашній тиран, до Олі відносився як до тряпки. Того вона і не змогла нічого йому заперечити як сідав бухий за кермо! Цікаво чи він взагалі не сепарських поглядів. Вже десь пропав, а винирне потім десь в Донецьку, там дадуть гєроя наваросії
Правдоруб до Сусідка Показати IP 30 Вересня 2020 15:18
Вже "став на лижі", тепер шукай вітра в полі. А речниці - ГАНЬБА!!
Лучанин Показати IP 30 Вересня 2020 08:04
Що вона бреше - не могла вплинути...Ще й як могла !!!! Навіщо сідала в авто до п'яного,чому не забрала ключі,чому не викликала таксі щоб спокійно доїхати додому???!!! Варіантів десятки.А Бузулучка все бреше і бреше !!! Отака вся сучасна поліція !!! Немає їм віри!!!
Інфініті Показати IP 30 Вересня 2020 10:27
Попантувалася на Інфініті, піди і віддай що забрала у тієї сім’ї! Можливо Бог стане милосерднішим до тебе. Прийшов час розплати
Анонім до Інфініті Показати IP 30 Вересня 2020 11:07
А що то за історія з Інфініті?
Анонім до Анонім Показати IP 30 Вересня 2020 12:18
Ця Інфініті була куплена іншою людиною а воно вибило і під тиском забрало цю машину
Сусідка Показати IP 30 Вересня 2020 14:11
А ше він колись жорстоко побив оліну найкращу подругу Надю і нагодував піском в її рідному селі. І теж за то нічого не було йому. Про то в селі всі знають але бояться того бєженца з Данбасу.
12 Показати IP 30 Вересня 2020 18:21
Почитати коменти, то бідна Олінька, чоловік тиран, вона в його пащі... А подивитися сторінку жінки - то це ідеальна сім'я! Якби так було погано, то давно покинула! Вона ж на рідній землі! Думаю, було кому захистити, тим більше працює в поліції!!! Значить все влаштовувало! І сіла вона з п'яним чоловіком у автівку. Не пішла пішком, вже не кажу про те, що не викликала поліцію. Мені шкода загиблу жінку, яка ні в чому не винна. Верталася додому, до сім'ї. А тут бидло, яке вирішує чужі долі! І статті брудні, замовні були в цієї Олі свого часу, а потім пішла в правоохоронні органи і почала показувати, яка вона правильна та невинна. І все тільки як пишу Закон. Якщо вона лишиться на посаді, то геть безсовісна!
Остап Вакарчук Показати IP 1 Жовтня 2020 12:22
А може ця Оля дійсно непогана, як жінка. Знайшла ось такого придурка, з виду ніби статний чоловік у нього ж на лобі не було написано, що він сволота, потім просто жінка ця - закохалась, народила дітей від нього, ніби влаштувалась на не пильну роботу, це ж не буряки з картоплею збирати і з поля виносити на підводу в Любомльському районі. Що жінці ще потрібно у цьому житті: чоловік, діти, гроші і любов. А він цього не цінував, залякав і зробив з Оьги "покірного робота". Думаю вона його дійсно боїться, а тому не змогла попередити тяжкий злочин, який скоїв Роман. Якщо бути відвертим, мені її по людськи просто шкода.
Сусідка до Остап Вакарчук Показати IP 2 Жовтня 2020 20:37
Він ще до весілля ставився до неї як до тряпки. А з її зовнішністю точно мала з кого вибрати. Навіть з її села нормальні хлопці сватались. Але ні, вибрала найбільш б...длуватого
Ну ну Показати IP 1 Жовтня 2020 13:36
"Ніколи не сприйму того факту, що мій чоловік керував нетверезим і що це стало однією з причин цієї летальної аварії. Морально мені зараз дуже тяжко. Висловлюю щирі співчуття рідним загиблої, розумію, яка це непоправна втрата для них" А торгівлю наркотиками свого чоловіка ти теж не сприйняла? Чому не повідомила про це ніяким правоохоронним органам?
Радувець Ларіса Показати IP 6 Жовтня 2020 16:08
Ця ситуація є лакмусовим папірцем всієї поліції - замість того щоб гнати таких працівників, що є співучасниками вбивства, брешуть і ставлять палки в хід розслідування, система їх прикриває і допомагає уникнути покарання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus